Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szklanka ( pelna) z ciepłą wodą i wkladam do niej sutek z nabrzmialej piersi by lekko zassalo po czym delikatnie masuje w kierunku tejze szklanki piers szczegolnie miejsca twarde.
Dziewczyny, a oświećcie mnie, dlaczego dziecku na piersi nie należy podawać wody przez pierwsze 6 miesięcy?
Oleńko, spróbuj sobie coś ciepłego przyłożyć w to miejsce, w trakcie karmienia (albo jeszcze chwilę przed) - rozgrzaną pieluchę, termoforek, butelkę z ciepłą wodą itp. - to rozszerza kanaliki i powinno pomóc opróżnić zastój. U mnie było podobnie, ale po kilku dniach antybiotyku i przystawiania młodego z różnych stron do piersi, minęło. mam jeden zastój, taki duży guz, którego nijak nie mogę się pozbyć. Próbuję go masować, gdy karmię Natalkę
Chodzi o to żeby dziecko nie opuszczało karmień.
Taka, że w pierwszym przypadku jest to Twoja wina, a w drugim nie Co za różnica [dla cycków] czy eliminacja nastąpi z powodu wprowadzenia między jednym a drugim karmieniem słoika z królika [ ] czy z powodu niechęci dziecka/braku apetytu/upału etc ?
dziecko jeszcze nie kuma, że innym pokarmem może się najeść
rewelacja Taka, że w pierwszym przypadku jest to Twoja wina, a w drugim nie
No dobra, mam doświadczenie z jedzeniem w tym wieku kawałka papryki albo ogóra ;) A tym się nie dało najeść. Ale powiem Ci, że moja Lila, mimo że mało jadła, to sama sobie karmienia eliminowała i też miała dni z niechęcią do cyca. A w upały to już w ogóle. E jak nie jak mój Hug szarpie w 2 minuty 250 ml słoik jak Reksio szynkę
mam doświadczenie z jedzeniem w tym wieku kawałka papryki albo ogóra ;)
A nie jakiś przycyckowy brekdens psia mać.
Ale przy wyjsciach jest masakra
moja ma rok i jeszcze wywija te brekdensy, skacze, wymyśla pozycje godne akrobatyka
No Ty weź ani nie gadaj ?!