Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I tak lubię. To jest moje drugie dziecko, więc dla mnie lekarz jest od leczenia a nie od opowiadania mi jaką z czego mam zupę gotować i kiedy dawać kaszę dziecku. Zresztą przy pierwszym też bym tak wolała.
- zazdroszcze strasznie i niewierze, ze karpiac kp to mozliwe... Starszak już od drugiego miesiąca przesypiał noce :/
- tak, ja tak mam.. sa noce, ze ma ze 4 h przerwy, ale wiekszosc jest takich, ze wstaje co 2 - 2,5 h i tez mnie to juz wykancza :(, zasnal kolo 21, co chwile wstawal a wstal ogolnie 5.45 i zasnal 8.40... Natomiast chciałam was podpytać czy myślicie że to normalne że nadal je w nocy co 2h albo i co 1h ?
czy myślicie że to normalne że nadal je w nocy co 2h albo i co 1h ?
Znam takie, które będąc na butli, jako półtoraroczne dzieci budziły się 3 razy w nocy.
- no a czemu mialabys miec lepiej jak my Tylko proszę nie zazdrościć, bo ta zaraz wyczuje i zacznie się budzić co godzinę
płatki jaglane na wodzie na gęsto i trochę dolewam mojego mleka, podaję łyżeczką (Zgodnie z radą Anki 80) i wciąga az miło
moze za wczesnie to?
A ja cos dopowiem,twm BLW jak samo stabilnie siedzi ,chyba tu chodzi o to ze trudniej o zakrztuszenie?
nie siedzi, z blw trzeba czekac az sama usiadzie, co nie?
tzw schemat mowi
w kaszkach zawsze sa rozne dodatki
Laktacji to nie zabija,normalnie dziecko je co omolo 3 godz w tym wieku,nawet rzadziej.dziecko juz ma swoje pory,moje nawet nie wie co to mm i jak ssac butelkę,wiec spokojna głowa.pierwszego karmilam tylko rok bo tak zadecydowalam,odczekanie 2 godziny laktacji nie zabije jesli sie z peczniejacym cyckiem nie chodzi i da dziecku w porę
Np efcia81, czemu juz teraz na kolacje je kaszke,jeszcze ma czas,moj drugi synek ma wiek Twojej córci,ale po co mu kaszka tak wczesnie,w kaszkach zawsze sa rozne dodatki,maki zagestniki.to rada pediatry?pytam z ciekawości,to nie krytyka, chcialam podkreślić.
to co mam w krwi to jedno, a to co w mięśniach to może być drugie