Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W końcu nas też nie da się zmusić do jedzenia, gdy nie jesteśmy głodne- w pracy potrafia, przerwa o 10 i juz :P jak nie to o 14 koniec i wtedy mozna .
dobry start to łyżeczka raz dziennie?- lyzeczka mala do jedzenia (najlepiej zupki jarzynowej) przez 2 miesiace. Ja dawalam do mleka bo maly nie lubil nic innego.
Luśka skończyła rok i chciałam powoli zastępować mm mlekiem krowim.
Mi powiedziano że dziecku piersiowemu nie można dawać kaszek mlecznych
Ja to ostatnio w mleku krowim czytalam kilka artykulow (nie o platkach owsianych). No ale własnie mi wczoraj ktoś zasiał ziarno wątpliwości mówiąc, że tak małe dziecko nie powinno jeść płatków owsianych bo one wypłukują wapń z kości
daje małej kaszki z nestle smakowe
A mnie mocno zastanawia (bo kupiłam kiedyś z ciekawości kaszkę "zdrowy brzuszek" i była tak słodka że nie dało się jej jeść), skąd w tych kaszkach (np. nestle zdrowy brzuszek lipowej) w składzie jest 27g cukru na 100g?--
Madzia,mogę zapytać, dlaczego stomatolog dziecięcy radził oduczyć dziecko nocnego karmienia ;)?
Chodzi o zwiększone ryzyko pojawiania się próchnicy?
Ja sobie nie wyobrażam oduczać 10-cio miesięczne dziecko jedzenia w nocy [jeśli oczywiście się budzi i jest wyraźnie głodne] tylko dlatego, że ktoś tak zaleca.
Toż nie wytłumaczysz takiemu maleństwu "słuchaj kochanie, nie dostaniesz teraz mleczka bo może to rzutować na późniejszy stan twego uzębienia, rozumiesz?"
No litości