Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sugerujesz, że skoro moje dziecko było donoszone, to lekarze powiedzieli "ee, nie będziemy się spieszyć i damy w kręgosłup zamiast narkozy"?
W Twoim przypadku była konieczna raczej z Twojego powodu, więc zrobili.
Owszem, podpisuje się zgodę na znieczulenie.
Znieczulenie puszczało, ale ból był do zniesienia (dziewczyny po narkozie chyba bardziej cierpiały, bo z bólu i całej sytuacji płakały)

ja też chce wziasc znieczulenie, miedzy innymi dlatego nie boje sie porodu, tzn jeszcze nie wiem jak to jest rodzic wiec nie wiem czego mam sie bac ;) ale sie nie boje. A co do drugiej fazy to faktycznie tak sie wydluża po znieczuleniu? wiadomo ze u kazdego inaczej, ale mniej wiecej? i jak sie wtedy czuje parte?

Brzmi strasznie ale ja poród super wspominam. Zobaczysz, że wszystko da się przeżyć a uczucie jak dziecko ląduje na brzuchu niesamowite!!!!! I zaraz wszystko zapomnisz a pozniej bedziesz sie wspominac wszystko z usmiechem na twarzy. Poród to naprawdę piękne przeżycie choć booooli
Rany, jak ja będę ryczeć ze szczęscia :DDD

Niestety nie bylo dane dotarcie do skurczy partych.

Jak mi położyli dziecko na brzuchu to zadałam pytanie "Już?" Byłam najszczęśliwszą pod słońcem osobą,że już przestało boleć... Radość z ujrzenia dziecka przyszła chwilę potem. Taka ze mnie wyrodna matka

. A wiedzialam od dawna ,ze coreczka bedzie
Teorka,a u Ciebie co bylo, ze cc zrobili? Niedotlenienie?
Nie no dobra Jestes, dziecko Ci pokazuja a Ty sie martisz,ze ma za malo wlosow. Hahaha
eż tak myślałam i mówiłam... Ale gdzie tam... Jak mi położyli dziecko na brzuchu to zadałam pytanie "Już?" Byłam najszczęśliwszą pod słońcem osobą,że już przestało boleć... Radość z ujrzenia dziecka przyszła chwilę potem. Taka ze mnie wyrodna matka

to wielki szacun !
ja myślałam że mnie rozniesie