Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

żeby nie musieli wyciągać kleszczami, bo tych sie boje panicznie i mam z nimi przeokropne wizje

] i jedyne, przed czym czułabym strach to znowu było by cc.
] przeczytałam sobie dzisiaj po raz pierwszy własny opis i też się zryczałam oraz patrz wyżej - chcę kolejnego dzieciaczka !
Ja myślę, że kolejna ciąża pozostanie tylko mentalnie i raczej nie zostanie sformalizowana

marion, a Ty nie klecisz rodzeństwa dla Henia ?

Najlepszym wyjściem byłaby wpadka, ale jestem skrzywiona na punkcie pomiarów i obserwacji itp. i dobrze wiem, kiedy nie można iść na całość, więc wpadka raczej realna nie jest
ale to złote [jak nie platynowe ] dziecko, więc ten
nic to dziecię nie chce, jak ją odłożę na ziemię tak siedzi, gaworzy, bawi się jakimiś duperelkami, po godzinie, dwóch chce jeść albo spać albo pobyć na rękach
no to dam jeść, położę spać czy ponoszę i dawaj na podłogę na nowo i tak siedzi kolejną godzinę i się zaciesza. My się śmiejemy, że takich Liwciaków to można mieć i trzy od razu, bo przy nich mało "robić" trzeba
no ale ja kolejnej ciąży nie przeżyję :P to znaczy przeżyłabym ale jak pomyślę o tym wszystkim to jednak macicę betonuję na nowo
Tylko mi przed owulką odbija na maksa 

A Ty Ulcia, w Wilanowie, w Medicoverze? Dobrze kojarzę?
Ja tak sobie myśle o tym naszym Piasecznie - że ostatnio wydarzyło tam się wiele złego - i może teraz już się bardziej pilnują i jakość wróci do tej, którą szczycili się 3 lata temu? Nie wiem, tak sobie tylko głośno myślę.... Moja bliska znajoma będzie tam rodziła w maju - to dam znać
)
)
A tam ordynatorem położniczego jest Kuźlik?
obudziłam sie z kapiacą sliną na policzku (sic!), jeszcze na stole, a musiała minąć jakaś godzina (długo mnie szyli, nie wiem czemu). Przewieziono mnie na sale o 5., był świt, ćwierkały ptaki, a Mikołajek sie przysłał na godzinę do piersi.
Plynelam sobie w oceanie szczęścia, gapiac sie jak głupia w tego małego człowieczka. 
Ale ze spadkiem ciśnienia po zzo mnie pobiłaś kozo
jeden z doktorów recytował wiersze K K Baczyńskiego
myśle, ze wiele pierworodek w tej szpitalnej machinie zgiełku czuje sie zagubiona, dlatego muszę powiedzieć, ze szczególnie przy pierwszym dziecku warto pomyśleć o opiece wybranej położnej. By zadbać o swój komfort i psychikę
A to mnie jakoś urzekło, takie miłe się wydaje.
zwłaszcza, ze my z M po liceum Baczyńskiego i te wiersze tez znam na pamięć.Mam nadzieje, że mnie również wiedza która tu zdobylam pomoze jak najbardziej świadomie i spokojnie przejść przez porod

Magda, podali Tobie coś dożylnie na sen na czas szycia?
Ja też z tych odpływających po zzo ;) ciekawe z czego to wynika...

[/urlPolecasz ten szpital? :)
).