oraz - jeśli okaże się, ze mój kolejny cykl będzie jak w zegarku (bo własnie 28 dzień trwa a ja juz mam plamienie, więc jutro zaczynam nowy cykl) to ogłaszam wszem i wobec, że jestem cyborgiem ;) a tak serio - chwilowo kamień spadł mi z serca :) z dużym łomotem.
Cześć Dziewczyny! Czy możecie mi polecić gdzie w Warszawie zrobić badanie nasienia? Z góry dzięki!
Czekamy, nie wiem co Ci poradzić. Przerzuć się na olej z lnu, nie będziesz mieć problemu. Ja zażywam lino kompleks (chyba, jeśli się pomyliłam to sprawdzę i dam ci znać)
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
amazonka co do angielskich dzieciakow to pewno dlatego ze te dzieci tutaj interesuje tylko edukacja seksualna i niewiele wiecej wogole a odsetek polek w ciazy w uk chyba zaczal siegac 100 % wszystkie co za maz wyjda sa w ciazy zaraz (no tylko ja nie)
Dzięki Dziewczyny, póki co znaczna większość głosów po stronie Invimedu. I tam chyba się wybierzemy, pod warunkiem, że nie rzeba będzie czekać w kolejce :)
Dobrej nocy!
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
Dziewczynki, czy któraś mogłaby looknąć w mój wykres? Dopiero zaczynam i nie wiem jak interpretować. Czy przy takich tempkach powinnam się starać, czy już po wszystkim?
hej dziewczyny czy ktoras z was dostała bromergon na obnizenie prolaktyny ktora po obciazeniu wzrasta mi prawie 20 razy ??? Mam mieszane uczucia co do tego
Czekamy, ja brałam BRO. Skutkuje. Ale rzeczywiście niektór kobiety źle go tolerują i musza przyzwyczajać organizm od mniejszych dawek. Poziom prolaktyny musisz zmniejszyć, jeśli chcesz zajść w ciążę.
Cześć dziewczyny:) rzadko zaglądam na forum, ale jak jestem to czytam od dechy do dechy.... Możecie zajrzeć na mój wykres? bo mam mały kłopot z interpretacją...
Ile fluidków to żeście dziewczyny zaszalały i taki podarunek na wieczór Nam sprawowały Z cała pewnością się przydadzą.JA swoją pulę wzięłam.Fluidków jest tyle,że dla kazdej staraczki starczy
Dziewczyny, czy któraś z was stosowała Estrofem mite na poprawę śluzu? Czytałam ulotkę, ale nie znalazłam nic o śluzie. Mam stosować od 8 do 12dc. Jeżeli wiecie coś na temat tego leku to bede wdzięczna za odpowiedz.
Ja biorę Wiesliołka i dobrze mi z nim:) Tak się przyzwyczaiłam że muszę sobie przypominać aby po owulce go odstawiać. A jak z Estrofem też tylko do owulki masz brać?
ja się też zaprzyjaźniłam z wiesiołkiem to nasz 4 cykl razem, efekty widzoczne nie tylko w śluzie, od 2 cykli zapomnialam co to bolesne @, dzieki za fluidki zabieram worek pod swój wykres!
Ja biore wiesia 2 cykl ale nie widze jakos wiecej śluzu. Ale fakt ostatnia @ byla prawie bezbolesna, ze tabletki niepotrzebowalam. Ale mam pytanie, czy któras z was uzywala testu owulacyjnego dostepnego w naszych polskich aptekach (sptkałam tylko jeden rodzaj), i co mysli na jego temat? jakis czas temu uzywalam testow amerykanskich z allegro i byly ok.