Kasiu ja biorąc leki mam prolaktynę w normie, ale jak odstawię to idzie w górę, gin mówiła mi że to musi potrwać, jest szansa że się wyrówna po urodzeniu dziecka, ale dzidzi na razie brak
Marto rzeczywiście jest to bardzo męczące , codziennie przed tym dniem, musisz robić badania LH, jak lekarz stwierdzi, że są dobre to w danym dniu jedziesz do niego i dostajesz leki pośladkowo zastrzyk i inseminacja , czekasz na to około 4 godzin, ponadto twój mąż musi też być szybciej i oddać nasienie aby je odpowiednio przerobili i wzmocnili, chyba że zapłącicie wcześniej za zamrożenie ale kogo stać na wyrzucenie kolejnych 400 zł
Dziekuje za mile powitanie Spoznia, nie spoznia, sama nie wiem, jestem 5 miesiecy od odstawienia tabletek, mierze tempke zebym cos wiedzial co sie ze mna dzieje, no i tak na prawde zaczynam nic nie rozumiec a ze jestem panikara wiec juz calkiem nie mysle racjonalnie Moze ktoras z Was moglaby mi cos poradzic , bo juz sama nie wiem, po odtawieniu mialam cykl 27-30 dni, wiec raczej ok, obecny jest calkowicie dziwny, mialam skoki temp ale przez 6 dni mialam jakies dziwne plamienie a dzisiaj nic, od 13 dni mam temp na poziomie 37-37,2, wczoraj popoludniu zrobilam test i jedna kreseczka ale jakas taka malo wyrazna. az sie boje co sie dzieje, moze ktos by mi poradzil cos sensownego a przepraszam ze sie tak rozpisalam , mam nadzieje ze zrozumiecie
no nie chodzi mi że rzeczywiście powinno się mówic 27 ale niektórzy od razu rocznik i nie wazne z którego miesiąca....ale co tam ważne ile ja wiem że mam wiosenek ...............
no to by bylo wspaniale ale niestety jednak obawiam sie aby to nie byly jakies negatywne skutki po tabletkach az sie boje a ostatnio naczytalam sie tyle w internecie ze az mi czasem glowa puchnie
Oczekujaca napisała jakie negatywne skutki...daj spokój.....dobrze bedzie pójdziesz....a tam wynik....jest Pani w 3 tygodniu ciąży..... Życzę Ci taga77 aby ten scenariusz się spełnił . Trzymam kciuki.
nio dziewczyny obyscie byly dobrymi wrozkami moja panika wlasnie dala swoj upust, zapisalam sie dzisiaj do ginka, zobacze co powie i dam Wam znac a tak w ogole to ciesze sie ze tu jestem z Wami niezaleznie co bedzie
oczekująca1znalazłam sobie obrazek w necie, kliknelam na niego prawym klawiszem myszy i dałam kopiuj adres obrazka a poźniej wkleiłam ten adres w opcjach konta na stronie forum w profilu, uff mam nadzieję ze rozumiesz jak nie to napiszę jeszcze raz Tylko musisz sprawdzić co jest na środku obrazka bo tylko to Ci się pokaże
oczekujaca1 znalazłaś zdjęcie, które Ci się podoba? Zostanie ono okrojone, bo całe się nie zmieści, więc musisz ocenić co jest w samym środku bo tylko to będzie widoczne
prawie się udało tylko pokazuje się sam środek obrazka a tam nie zawsze coś jest ja też miałam problem, aż w końcu znalazłam odpowiedni obrazek, pozostaje próbować