Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja się boję, że mój wykres będzie tak wyglądać do końca cyklu, a co za tym idzie... cykl bezowulacyjny... no ale zobaczymy
A nóż może to nasze szczęśliwe cykle
po prostu już troszkę się staramy... a ten mój wcześniejszy wykres wyglądał zupełnie inaczej niż ten...
mianowicie staramy się z mężem o pimpusia od stycznia i niestety nam to nie wychodzi
byłam na badaniach i jest wszystko ok ... wiem wiem od stycznia to jeszcze żadna tragedia ale już samemu człowiekowi się myśli pchają do głowy ... chciałam się was poradzić mianowicie okres miałam 15 lipca około 26 albo 27 lipca już nie pamiętam dokładnie ( przytulaliśmy się
) i tak do 2 sierpnia ... na następny dzień po stostunku tego 26 albo 27 lipca zaczęły mnie boleć piersi i z dnia na dzień to się nasila - okres mam dostać 12 -15 sierpnia z moich obliczeń co prawda boli mnie brzuch ale nie tak jak do tej pory na okres poboli i przestanie - brzuch mam wzdęty .. a piersi jak bolały tak bolą dodam że nie bolą mnie sutki tylko całe piersi ;/ na wieczór mam tak że jak ściągnę biustonosz to nie mogę podnieść ręki do góry z tego bólu :( - temperatura jaka mi się utrzymuje to 37.3 lub 37.4 ale wiem że przed okresem też taka temperatura występuje - nie chce się też sama nakręcać bo to nie ma sensu ale coś za szybko na moje oko zaczął boleć mnie ten brzuch ... jakie wy miałyście objawy początkowej ciąży ?
Jeszcze tak nie miała
Ja co cykl w sumie miałam napady obżarstwa,zachcianki,mdłości,piersi też zawsze od połowy cyklu bolące,nabrzmiałe,powiększone.Raz bolały do końca @ ,raz przestawały w dniu @ ,a jeszcze innym razem w ogóle nie bolały. Także nie ma co popadać w paranoje
Ja byłam przekonana ze przez ciezkie treningi okres mi sie spóznia he he I tutaj hit sezonu tzw inteligencja wrodzona
nawet nie poczekalam i wyrzuciłam test do kosza (chyba stres). Po 5 min wygrzebałam go ze śmieci a tu druga blada kreseczka i tak dowiedzielismy sie ze bedziemy mieli dzieciatko. Z objawow to strasznie do cytryny mnie ciaglo i bylam strasznie zmeczona. Pozdrawiam
Po 5 min wygrzebałam go ze śmieci a tu druga blada kreseczka i tak dowiedzielismy sie ze bedziemy mieli dzieciatko.