Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja się też kłóciłam, że @ za rogiem

.

o co się nie potrzebnie nakręcać?Dwa dni to nie jest dużo,a jaka potem radość,że wynik wyszedł już w 100% pozytywny.
] i wtedy dopiero by był lament, płacz i wymyślanie scenariuszy różnych przeróżnych....
poza tym jak z porannego wyszedł mega bladzioch to z wieczornego moczu mogło by NIC nie wyjść [bo stężenie HCG w moczu maleje z każdymi sikami oddanymi do WC] i wtedy dopiero by był lament, płacz i wymyślanie scenariuszy różnych przeróżnych....
więc rada koleżanki ALSZTY średnia na jeża wg mnie
ale gdybym to ja była na miejscu pitaji to bym po prostu nie wytrzymała czekania.
Czekam dziewczynki, czekam mimo wszystko, zobaczymy!co ma być to będzie, na bieżąco będę Was informowała:) Jestem pełna nadziei, poza tym pisała, w notatce w moim wykresie, że dzisiaj najbardziej ucieszyło mnie to, że mój facet powiedział do mnie: " Jak wrócisz z pracy musisz mi wszystko wyjaśnić, bo nie wiem co znaczy ten "krzyżyk" i ta kreska obok" ;-) A wszystkie wiemy, jak mało widzą faceci ;-)
Nie chciałabym być rozczarowana... dlatego też wolę poczekać i chociaż przez kilka dni, mieć nadzieje, że to jednak to ;)że mam sobie to ziarenko nas obojga :-)

Czy jest możliwe aby w 27dc test nie wykrył ciąży?
Ja tez wole sie wstrzymac,bo jeszcze moze byc @,a wole byc pozytywnie zaskoczona niz rozczarowana;)Za dwa dni zrobie test dopiero!Trzymajcie kciuki prosze:*
oj dziewczyny z takim podejsciem jak wasze to naprawde zycze wam szybkiego zajscia w ciaze bo inaczej sfixujecie
a odrobina wstrzemiezliwosci nikomu krzywdy nie zrobi
. Co to da? Jak będzie ciąża to będzie , a jak nie to siła rozczarowania będzie taka sama.