Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja się też kłóciłam, że @ za rogiem
o co się nie potrzebnie nakręcać? Dwa dni to nie jest dużo,a jaka potem radość,że wynik wyszedł już w 100% pozytywny.
poza tym jak z porannego wyszedł mega bladzioch to z wieczornego moczu mogło by NIC nie wyjść [bo stężenie HCG w moczu maleje z każdymi sikami oddanymi do WC ] i wtedy dopiero by był lament, płacz i wymyślanie scenariuszy różnych przeróżnych....
więc rada koleżanki ALSZTY średnia na jeża wg mnie
Czekam dziewczynki, czekam mimo wszystko, zobaczymy!co ma być to będzie, na bieżąco będę Was informowała:) Jestem pełna nadziei, poza tym pisała, w notatce w moim wykresie, że dzisiaj najbardziej ucieszyło mnie to, że mój facet powiedział do mnie: " Jak wrócisz z pracy musisz mi wszystko wyjaśnić, bo nie wiem co znaczy ten "krzyżyk" i ta kreska obok" ;-) A wszystkie wiemy, jak mało widzą faceci ;-)
Nie chciałabym być rozczarowana... dlatego też wolę poczekać i chociaż przez kilka dni, mieć nadzieje, że to jednak to ;)że mam sobie to ziarenko nas obojga :-)
Ja tez wole sie wstrzymac,bo jeszcze moze byc @,a wole byc pozytywnie zaskoczona niz rozczarowana;)Za dwa dni zrobie test dopiero!Trzymajcie kciuki prosze:*
oj dziewczyny z takim podejsciem jak wasze to naprawde zycze wam szybkiego zajscia w ciaze bo inaczej sfixujecie
a odrobina wstrzemiezliwosci nikomu krzywdy nie zrobi