Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

? Ja nie mogłam dzisiaj wstać , od rana mam ból podbrzusza, takie ciągnięcie , masakra. Wybieracie się gdzieś?
Bo mam lekkie skurcze jak na @, ale mam małą nadzieję, że jednak nie przyjdzie

A jeszcze te bóle jak na @ mnie dołują :(
spoko wyluzuj troche, lsiazke poczytaj, film obejzyj i juz za chwilke idziesz spac
a jutro z rana zrobisz test i po sprawie :) 
Życzę Wam spokojnej nocy, ja może jakoś prześpię do jutra. A z rana dam Wam znać o teście.

!) ale to jest jedyne rozsądne wyjście! Nie daj się zfiksować. Wszystkko będzie dobrze a negatywne emocje i płacz nie pomogą a wręcz mogą zaszkodzić. W staraniach o dziecko także psychika odgrywa ważną role!
Mam już jedno dziecko, nazywa się Mateusz i ma 22miesiące. Od około roku staramy się o brata lub siostre i bez rezultatu jak narazie. Czytałam poprzednie posty i widzę, że laura ma nie mały problem. Ja tak mialam przy pierwszej ciąży. Co prawda udało nam się przy pierwszym cyklu ale tego nie wiedziałam dopuki nie dostałam @. Wczesniej zrobiłam chyba z 3 czy 4 testy, że niby pokazuja juz po tyg. i takie tam. Ale wszystkie wyszly negatywne. Właściwie po ostatnim teście to już byłam pewna, że nie będzie. A teraz biega tu ten mały negatywny test ciążowy tak więc LAURA nie przejmuj się , ono już tam pewnie wygodnie sie układa więc i urządza na kolejne 9 miesięcy
Daj mu szanse :)
odczekaj jeszcze troche moze akurat u Ciebie jest za wczesnie...

Haha Jade to zostało Ci już tylko 1 z 3 życzeń do Złotej Rybki;)no nie wiem
mam nadzieje ze nie okaze sie snieta ryba...
o dziwo dzisiaj nie dokuczał mi żaden ból podbrzusza...
Tylko co mnie zdziwiło gdy wróciłam... Słuchajcie, ja zawsze miałam jakieś tam żyłki na piersiach które tak czy siak były widoczne. Widziałam (przed chwilką) bo brałam prysznic, że są one o wiele większe i bardziej widoczne. Do tego z tego co zauważyłam, powiększyły mi się brodawki na piersi, stały się tak jakby większe? I pojawiły się białe plamki na sutkach. Może już fiksuje, może to przed @ tak się dzieję, ale pierwszy raz to zauważyłam...