Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

jeszcze mam wewnetrzny i mam go miec jak najdluzej jako ze mam juz swoje lata i zeby moga wracac na swoje poprzednie polozenie. Generalnie mi wogole nie przeszkadza wiec moge miec natomiast gorne zaczely sie przestawiac na nowo i dlatego rozmyslamy czy nie zalozyc tez wewnetrznego. Poki co na noc nakladam aparat na gorne zeby.
po pracy lece na squasha pozniej 20 dzien 6 weidera i po kapieli dobry kielich wina haha ale bede dbrze spać

Ogólnie mnie to już denerwuje , a jeszcze ze 2 lata przede mną cholera...

Hehe (podlasie)

Choć myślę tak jak lekarz ,że mam takie zrosty że nic nie ma szans się przez nie przebić ..Boże jak ja się nie mogę doczekać tej mojej laparoskopii,a wiem że w tym roku już nie zrobię i znów rok mi zleci

wszystko przed toba!:) idz do swojego gp i spytaj co z tym twoim zabiegiem bo cos w ch...leca
a jak nie dowiesz sie nic, to wez wszystkie badania do mnie, u mnie pojdziemy do gp i zobaczymy co ci powie, nie wierze ze w tym roku nie udaloby sie zrobic laparoskopie
ale jak M wroc to cos czuje ze w tym cyklu nadrobie z kupnem haha choc mam zamiar nie dać poniesc sie emocja, poczekac do dnia spodziewanej @ i jak nie przyjdzie to dopiero wtedy zatestuje choc okaze sie jak z tym postanowieniem wytrwam hahaha
to az mnie strzela jakas schiza normalnie czy czasem temp nie spada
to znaczy, ze albo rosnie albo sie wchlonal, no i ta niska temp mnie doluje codziennie rano:/

wszystko przed toba

ale chetnie podpatrze i sie poducze:)
nie wiem czy to ona czy nie hahahah

) a teraz jakos mniej mokro ale gatki mokre:) hehe ALE WYZNANIA!