hahahaha nawet na śluz hahaha Alimama oj Ty wrrrr hahahaha to teraz czekamy tylko na 2 kreski. Poziomka masz na to jakies 10 do 15 dni i rozpoczynasz dobra passe
To ja cos dodam do tematu sprzed ilustam postow ;) Ja tez mam kiepskie endo. I tak sobie mysle ile mozna wypic wina zeby nie wplynelo na temp? Bo jesli alkohol tak bardzo wplywa to jak to pogodzic?
u mnie miał wpływ jak na serio popiłam na imprezie.Ostatnio wypiłam lampkę wina,drinka i 3 małe piwa i było git :)
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 18.07.12 22:17</span> chyba u każdej z Nas indywidualnie ,może lampka wina dziennie nie zaszkodzi
Temperatura nie spada, to już 28 dzień cyklu (dłuższych nigdy nie miewałam). Dzisiejszy poranny test wykazał jednak brak ciąży. Denerwuje mnie to już. Przyszedłby ten okres i nie robiłabym sobie nadziei a tak z każdym dniem większe oczekiwania. Jak ja nie cierpię tych ostatnich dni oczekiwania
jak ma przyjść niech już przyjdzie. mdli mnie drugi dzień i już mam dosyć. tyle tylko tego szczęścia, że mnie nie wysypało i jakoś mnie piersi nie bolą. poziomko, to oby jak najszybciej przyszedł, żebyś mogła się spokojnie starać o dzidzię.
Isia jeszcze za wcześnie żeby coś podejrzewać, ale jak @ nie przyjdzie to za jakieś dwa dni ponów test - mógł być za wcześnie zrobiony. i daj nam znać. trzymam kciuki :)
Witam po baardzo długiej przerwie. Doszliśmy z mężem do punktu krytycznego, gdzie chęć posiadania dziecka była w centrum naszego życia. Nic nie było ważne, ciągle tylko obserwacje, testy ciązowe, urojone objawy. W końcu oboje powiedzieliśmy sobie dość. Zrobiliśmy sobie przerwe, koniec z testami, termometrami i nawet z forum. Całkowicie się od tego odcieliśmy. Mieliśmy więcej czasu dla siebie i o dziwo sex stał się przyjemniejszy :D. W tym czasie schudłam 6 kilo, nadal ćwiczę 6 razy w tyg. po 1h. Zdrowo się odżywiamy i zobaczymy co teraz będzie. Napewno jestem spokojniejsza i nie przepłakuje każdej miesiączki. Wznawiam leczenie od 27 lipca zobaczymy czy coś dało nam ta nasza przerwa. Psychicznie napewno nam pomogła ale czy fizycznie? Zobaczymy.
Poziomka trzymaj sie, szkoda ze cykl stracony ale w koncu musi sie udac. Glowka do gory i dzialaj dalej nie ma wyjscia
Isia_tj napisala Pandora wstrzymaj sie jeszcze kilka dni i ponow test. Trzymamy kciuki. Cos ostatnio u nas cisza z dwoma II, ktos musi rozpoczac dobra passe.
Treść doklejona: 20.07.12 10:45 wkurzajaca zakladasz sobie wykres z temperaturami?
no staram sie jakos, dzis juz troche lepszy humorek:) umowilam sie z gp, zobacze co mi powie, moze zwiekszy dawke albo bedzie kazala czekac na wizyte u gin we wrzesniu :( oby nie!!!:( biore sie zaraz za sprzatanie- jutro mamy gosci;) wkurzajaca-witaj z powrotem! trzymam kciuki za nowy cykl, na pewno przerwa wam duzo dala, fizycznie na pewno tez
a no zgadlas:) no ja wlasnie na to licze, ze humor mi poprawi:)i zapomne choc na chwile o staraniu :/
Treść doklejona: 20.07.12 12:02 no i nareszcie nie bede musiala sluchac moich znajomych jak to jest miec cudownie dziecko, czemu nam sie nie udaje albo jak ich M czy W rozwija sie slicznie...ma juz 8miesiecy i chodzi...o matko jakie zlote dziecko!!!!! juz sluchac nie moge!! ale ALIMAMA zgasi ich wszystkich!!
Myślałam, żeby może zrobić test jutro jak dziś @ nie przyjdzie. I tak wytrzymałam i dziś nie zrobiłam choć mam jeden i aż mnie korciło Wkurzająca, trzymam mocno kciuki za spokojne i przyjemne starania
isia wytrzymaj jeszcze jeden dzien!:) juz tyle wytrzymalas to jeszcze jeden dzien dasz rade!!!!! Jak @ dzisiaj nie przyjdzie to MUSI juz wyjsc druga kreseczka!:) trzymam mocno kciuki POWODZENIA!!!:) jak nie dasz rady wytrzymac to zrob dzisiaj, choc jutro bedzie bardziej wiarygodny:)
no planowana jest alimama z corka:) ale znajomi sie obrazaja ze nie spotykamy sie z nimi-bo ostatnio kazdy weekend z alimama i jej rodzinka:) wiec focha maja- jak bedzie pogoda to zrobie grilla, zaprosze a alimama poustawia ich tam rownohehe pyskata?! to za malo powiedziane!!
masz bardzo sliczna buzke i na pewno nie bede zalowac M na pewno tez nie bedzie hahahahahaha zartowalam:) isia NA PEWNO NIE PRZYJDZIE!!!!! nie mysl o tym, skup sie na czyms innym i moze cie ominie hihi
hahahha Alimama czego my sie tu dowiadujemy zes pyskata, i ze masz zbawienny wplyw na endo, pecherzyki i co najdziwniejsze sluz hahaha q-cze moglabys mnie tez odwiedzic moze po Twojej wizycie w koncu by i u mnie z pecherzykami sie cos ruszyla i w koncuuu bym zafasolkowala hahaha
hahahaha ALE MI DZIEWCZYNY POPRAWIACIE HUMOR M juz wie, ale nie wspominalismy ze bedziesz sama hehehe dla mnie ten cykl na straty idzie ALE jesli dzieki tobie wzrosnie mi temperatura (a tego jestem pewna!) to moze i pecherzyki urosna i w ogole bede miec owulacje i urodze blizniaki- tobie oczywiscie jedno oddam
No właśnie nie rozumiem tego powiązania z moja skromną osobą Endo to pewnie dlatego ,że co się widzimy to winkiem się raczymy i innymi trunkami i pogryzamy migdały ,co być może ma wpływ również na śluz
nowa to wpadaj do nas:) zapraszam, zbiorowo moze latwiej nam sie uda:) a moze to my na siebie wplywamy pozytywnie i te pecherzyki rosna I SLUZ to moze i same sie zaplodnimy ahahahhahahahaha
Treść doklejona: 20.07.12 12:51 no tak ty to na wszystko mas wytlumaczenie:)
ooo no na to czekałam w końcu to wydukałaś hehe.Może być chłopak ,ale dziewczynką też nie wzgardzę Najlepiej trojaczki i dwoje dla mnie zawsze chciałam bliźniaki
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.07.12 12:53</span> Ja tylko próbuje odpowiedzieć nowej na nurtujące ją pytania
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.07.12 12:54</span> poziomka jak moje gekony co miesiac dwa jajka
no przeciez juz ci kiedys obiecalam ze oddam, jak bedzie 2 chlopcow to dam tobie jedno:) a jak chlopiec i dziewczynka to chlopca sobie zatrzymam bo zawsze chcielismy miec chlopca:) ooooo juz na pewno piecioraczki moze odrazu co?!!
Treść doklejona: 20.07.12 12:56 no a potem jak wieloryb bede wygladac
poziomka Ty sie figura nie przejmuj przecież to dla dobra ogółu. Ja bym się chyba na śmierć zapłakała haha .Wyobrażasz sobie mnie o 20 kg większą ?
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.07.12 13:24</span> sąsiad z zazdrości się denerwuje że On nie może bo nie ma z kim :P Możemy go zaprosić i schlać ,więcej jadaczki nie otworzy niepotrzebnie
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.07.12 13:28</span> ja się powoli zaczynam do tego ekskluzywnego wyjazdu pakować, w końcu hotel czterogwiazdkowy to prezencja być musi! Mam stringi w panterkę i sexi pidżamkę do kostek jak z "Domku na prerii " ,wiem że to Cię kręci Zobaczysz jak Ci pęcherzyk urośnie a może i nawet pęknien haha
nie no pewnie! bede wasza surogatka, bede wam rodzic dzieci a sama z 20kilowa nadwaga bede chodzic NO ALE PRZECIEZ NAJWAZNIEJSZE ZEBYSCIE WY BYLY SZCZESLIWE co nie?! o nie nie nie!!!:) nie wyobrazam sobie ciebie nawet o 10kg wiekszej- ale BARDZO CHETNIE zobacze! przydaloby sie tobie no pewnie-jak masz ochote "zabawiac" starego dziada to mozemy zaprosic! hahaha
Ja go zabawiać nie chce bo On jest Twój ,ale uciszyć byśmy go mogły żeby na skargi nie biegał . Przenieśmy sie może pod wykres którejś z nas bo nas zbanują :PP
haha peknie mi na twoj widok hahahahaha a komu ty sie tak cholera jasna stroisz?!?!?!! mojemu K?? a potem nie bedzie wiadomo czyje to dziecko?!!!! hahaha oj ty ty!! to i ja sie jakos przyszykowac musze! jeszcze mi do sypialni wskoczysz a ja taka NIEPRZYGOTOWANA hahahaha
hej babki :) co tam?? Widze ze dyskusja zawiazala sie nieziemsko az nie mozna sie przez was przebic ;( chcialam sie wkleic miedzy was i znowu z Wami rozmawiac, ale wy tak zajete soba ze nie dalam rady. Wrzucilam wykres pierwszy raz i smiac mi sie chce ;) w koncu obliczylam ktory to dzien cyklu:P i wyszlo ze 27 :)
hej kami -wkrecaj sie w rozmowe:) my tu o dupie maryni gadamy zamiast sie zajac porzadnymi rzeczami hihihihi w koncu zostalam sama: alimama na koncu roku u Z, a nowa chyba w pracy wsiaknela no i zostalam sama:( a odwala mi dzisiaj humor nieziemsko hehe, to pewnie za wczorajszy dol po skanie:(
ja tez mam dzisiaj taki dzien w tylek.... ale jak zapytasz mnie dlaczego to ci nie odpowiem bo sama nie wiem:( moze dlatego ze wysypalo mi od tygodnia tak pysk ze nie moge sie ogarnac i sama nie wiem dlaczego. Wrzucilam wykres moze zajrzysz??