Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co na to Twoj M 
U mnie raczej sie nie udalo serduszkowalismy tylko raz teraz musialismy sie wstrzymac bo M dzisiaj rano byl na badaniach nasienia. W sumie to mam wrazenie ze ten cykl sie wydluzy jakis dziwny jest niby dobrze ze temp wzrasta ale dzieje sie to bardzo powoli i pomimo wzrostu jest to wciaz niska temp.
hahahah
oni sa "prosto zbudowani" (hehe dobrze ze moj m tego nie czyta 
) i dla niego w jednym miesiacu jest a w drugim nie ma to twoj m bedzie 
hehehe

Zblizylysmy sie na tyle ze mamy ochote dotknac takze innych tematow dotyczacych nas wszytskich
wiec nie wiemy w czym jest problem
Tym bardziej ze chyba nie jestescie starajace sie z tego co piszecie wiec nie wiecie jakie to jest cisnienie z kazdym cyklem niepowodzen

Nawet jak czasem zboczymy z tematu forum to nie jest powodem aby donosic moderatorowi,
teraz to wy zrobilyscie to offick z tego narzekania na nas!
. Ja mam jakiegoś doła, czuję że znów się nie udało, apetyt mam jak na @ , jem i pojeść nie mogę. Przyjdzie franca we wtorek na sto procent
, nie wytrzymała bym tej niepewności. Czuję się tak jak przed @, wszystko mnie drażni i w ogóle jest jak zawsze

Tu będzie o śluzach a tam o dupie maryny..

. Wiem że poziomka chodzi do gp to jej podpytaj
Z tych co się w watku odzywały to bilii się udało w tym cyklu
No i na wątku o clo kilku dziewczyną =)

Przeciez czuc jak ujscie szyjki jest zamkniete czy otwarte,z tym nie mam akurat najmniejszego problemu.Po drugim cyklu mozna juz sie nauczyc tylko ja kilkukrotnie w ciagu dnia musialam sprawdzac i mialam porownanie..Zakrecilam sie z temperatura bo najwidoczniej wydluzy mi sie cykl znowu ,a owu spodziewalam sie 30 a skok widac pozniej .U mnie pewnie spowodowane jest przez Castagnus.Wczesniej jak bralam na zlagodzenie pms-a to tez mialam rozregulowany cykl przez kilka miesiecy.A tak owu byla przewaznie pomiedzy 11a14 dniem i byl skok.Jesli cykl wydluzyl mi sie do 29 dni to bede miala ok 17 dc i by sie zgadzalo.
zakładam po prostu że jak szyjka jest miękka to i otwarta musi być...
U mnie do ewentualnego testowania jeszcze 12 dni.