Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cześć, chciałabym się Was podpytać na jakim etapie starań należy zgłosić to do lekarza? Z mężem staramy się o pierwsze dziecko od 6 miesięcy. Kiedyś czytałam ze rok starań udokumentowany jest krokiem w podjęciu prób leczenia, zastanawiam się jak to jest z tą dokumentacją ;)
- dziewczyny napisaly wszystko, ja tylko dodam, ze w piersia ciaze zaszlam po 7 miesiacach staran i tez juz myslalam o lekarzu wtedy.. Cześć, chciałabym się Was podpytać na jakim etapie starań należy zgłosić to do lekarza? Z mężem staramy się o pierwsze dziecko od 6 miesięcy. Kiedyś czytałam ze rok starań udokumentowany jest krokiem w podjęciu prób leczenia, zastanawiam się jak to jest z tą dokumentacją ;)
W Wawie wszyscy polecają ginekologa-endokrynologa Urszulankę z Żelaznej :) Tylko nie wiem jak się nazywa ale to można wygooglować
Cześć, bardzo Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi, 2 razy czytałam żeby zrozumieć ;) dużo tych badań i z tego co piszecie wszystko kosztuje, wiec nawet przez to trzeba rozłożyć badania na 2-3 miesiące a w miedzy czasie dużo się starać