Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Otóż wiadomo nie od dziś, że te choroby zwłaszcza świnka dla chłopców i różyczka dla dziewczynek są najbardziej niebezpieczne, kiedy zachoruje się na nie w wieku nastoletnim lub dorosłym.
są najbardziej niebezpieczne, kiedy zachoruje się na nie w wieku nastoletnim lub dorosłym
Winni, mozesz sobie zrobic zestawienie zyskow i strat albo kierowac sie intuicja, choc wydaje mi sie, ze juz podjelas juz decyzje i teraz probujesz wplynac sama na siebie byzobic inaczej
To nie tak. Gdybym sama decydowała chyba bym zaryzykowała nieszczepienie, ale mój mąż chce zaszczepić tylko z opóźnieniem. I ciągle dyskutujemy, trudno nam podjąć decyzję...
Wczoraj bylam z mala u pediatry a tam pelno dzieci czeka na szczepienie MMR i telefon ciagle dzwoni ,dodam ze nigdzie nie ma nagonki
A na którejś grupie dziewczyna pytała, czy ktos coś słyszał o przypadkach polio, bo jej pediatra powiedziała, że jak dziecko nieszczepione, to żeby teraz ograniczyć kontakty z innymi ludźmi, bo polio (prócz odry) panuje...stąd moje założenie
Noooo, a moja panna szczepiona i odrę pełnoobjawową poszczepienną mamy za sobą.