Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aż chciałoby się tak samo złośliwie zapytać: aaa bo powikłania biorą się bez szczepionki???
mojej koleżanki półroczne dziecko leży w szpitalu, z zapaleniem płuc i krztuścem, a ona pisze na fejsie "mała była szczepiona, więc znosi chorobę dobrze"- pewnie jej to powiedziała ta sama wspaniała lekarka, która przez 2m-ce kaszlącemu do wymiotów niemowlakowi nie zleciła żadnych badań, za to wpakowała w nie tonę nieskutecznych leków
odniosłam się tylko do wypowiedzi, ze na grype się nie umiera co jest po prostu bzdurą
A my jutro BCG i Engerix, bo Wojtuś nie został zaszczepiony w szpitalu. Boję się i nie wiem, czy ostatecznie wyrażę zgodę, bo wczoraj jakby katar miał (w nocy Mu furczało bardziej niż zwykle), a pokasłuje też jakiś już czas. Do tego ciągle śluzowe, widniste kupy...
A masz wynik już na papierze? co jest napisane?
laski mam takie pytanie czy dziecko nieszczepione na ospe może sie zarazić od dziecka zaszczepionego??
a my czekamy na pentaxim, od marca nie maja w hurtowniach, i przychodnia NFZ i prywatna nie szczepia pentaximem, czekam i czekam, ale wolałabym miec to z glowy.