Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
elfiko ale ja chyba napisalam ze jest on poszczepienny ,na ulotkach jest napisane jakie wystepuja skutki uboczne.
salinos siniak to zle wbita igla a rumien poszczepienny jest ktory schodzi po trzech dniach .Z autopsji wiem ze to nic groznego bo sami to przerabialismy po ostatniej dawce 6w1.
Elfiko u mnie zawsze pielęgniarka wsadza ulotkę ze szczepionki do książeczki, by rodzic mógł poczytać
gdyby byl szczepiony na sete by to wrzucili. Tak wiec stop nop nalezy wg mnie odbierac jako "baaaaaardzo subiektywne"
Mam nadzieję, ze z każdą chwilą u Was lepiej i przyznam się, co chwilę sprawdzam Dominikowi nóżkę. A powiedz. ona nie ruszyła nóżką podczas szczepienia? Nie wyprostowała jej np?
szczepionke podajemy by zapobiec powazniejszej chorobie, a ile chemii jest w powietrzu? W pozywieniu? A ile mam chodzi z dziecmi na te rakotworcze orliki? A ile z nas zaraz po wejsciu do auta wlacza klimatyzacje? Wtedy stezenie rakotworeczgo zwiazku jest bodajze 40000 krornie wyzsze niz dozwolone. I co? I robimy to codziennie, tylko dla wygody. A ile rzeczy nie wiemy jescze a teorerycznie bezpiecznie uzywamy. O! Jeszcze teflon! To tez wiele osob codziennie uzywa.
a co to są rakotwórcze orliki
I tym sposobem nawierzchnia jest "wzbogacona" w ołów, kadm i takie tam. Sport to zdrowie 
chemii jest w powietrzu? W pozywieniu?