Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No właśnie tego się obawiam ze tutaj w uk będą mi robić problemy z podaniem tych szczepien w dwoch osobnych
Jeszcze ani raz nie trafiłam na chore na krztuśca dziecko, które nie otrzymało szczepionki... O co tu chodzi...
jednak zarzucanie mi bezdusznosci to chyba lekka przesada.
A no widzisz. ...czyli NOP to tylko przypuszczenie zatroskanej matki.
weź idź sprawdź czy Ci się prowizja od firm farmaceutycznych za propagandę zgadza...
W uk problemy? No co Ty ;) przecież tutaj nie ma obowiązku szczepień. Mówisz, że chcesz zaszczepić osobno i tyle. Ja tak Majkę szczepiłam, MMR nie miała i dalej już nie była szczepiona. Lena nie miała ani jednej szczepionki i nikt za mną nie gania.
I nawet bym już olała tą szczepionkę, ale boję się powikłania świnki u chłopca, to jest zapalenia jąder i potem bezpłodność wynikająca z tego.
Drogie Panie, w szczególności Elfiko. Prośba o dyskusję w sposób trochę bardziej wyważony, bez obrażania innych i kpin pod adresem innych użytkowniczek.
Temat szczepień wzbudza od zawsze kontrowersje, ale można rozmawiać grzecznie bez osobistych wycieczek.
Pozdrawiam
M.
pamiętaj tylko, że jednym z powikłań tego szczepienia jest.... niepłodność w wyniku zapalenia jąder
A co do "wyszczepialność musi być" przykład Klary Elfiki jest dowodem