Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) mutacją mthfr"? Nie znam, u nas też jest to w miarę świeży temat. Ale będę szukać. Slyszalam o jakimś lekarzy z Gdańska, koagulanta właśnie, bo tu ponoć genetyk to za mało.
) mutacją mthfr"? Nie znam, u nas też jest to w miarę świeży temat. Ale będę szukać. Slyszalam o jakimś lekarzy z Gdańska, koagulanta właśnie, bo tu ponoć genetyk to za mało. 

ja kiedyś czytałam jak o tych paniach lekarzach wypowiadają się znajomi że studiów i byli pacjenci. Jak znajdę to wrzucę to. Nie, no je to w ogóle wywalić. Pacjenci odchodzą od nich po jednej wizycie, dlatego mają tyle czasu na pisanie bloga
 ja kiedyś czytałam jak o tych paniach lekarzach wypowiadają się znajomi że studiów i byli pacjenci. Jak znajdę to wrzucę to. Nie, no je to w ogóle wywalić. Pacjenci odchodzą od nich po jednej wizycie, dlatego mają tyle czasu na pisanie bloga
 i uwierz, też wiem o czym pisze, bo dawno temu robiłam podejście. Studiowałam rok biotechnologię i nieskromnie mówiąc nawet dobra w te klocki byłam, tylko inny temat mnie mocniej zainteresował
 i uwierz, też wiem o czym pisze, bo dawno temu robiłam podejście. Studiowałam rok biotechnologię i nieskromnie mówiąc nawet dobra w te klocki byłam, tylko inny temat mnie mocniej zainteresował  i o jakie Ci źródła chodzi? Napisałam, że w Polsce nie jest to przeciwwskazaniem do szczepień? Masz jakieś inne dane? Bo w Polsce chyba tylko śmierć jest przeciwwskazaniem, a i tego nie jestem pewna bo czytałam że i po śmierci dziecka (przez nopa) przychodnia potrafiła zadzwonić, by upomnieć się o zaległe szczepienie.
 i o jakie Ci źródła chodzi? Napisałam, że w Polsce nie jest to przeciwwskazaniem do szczepień? Masz jakieś inne dane? Bo w Polsce chyba tylko śmierć jest przeciwwskazaniem, a i tego nie jestem pewna bo czytałam że i po śmierci dziecka (przez nopa) przychodnia potrafiła zadzwonić, by upomnieć się o zaległe szczepienie.  
       ciśnie się na usta "wszyscy jesteśmy biotechnologami"
 ciśnie się na usta "wszyscy jesteśmy biotechnologami"  piszesz o tym pierwszym roku studiów jakbyś co najmniej zwolniona z egzaminu z inżynierii enzymowej była, a pierwszy rok to botanika, anatomia, fizjologia, chemia czyli to z czym maturzysta z biologii da sobie radę
 piszesz o tym pierwszym roku studiów jakbyś co najmniej zwolniona z egzaminu z inżynierii enzymowej była, a pierwszy rok to botanika, anatomia, fizjologia, chemia czyli to z czym maturzysta z biologii da sobie radę 

dzieci miewają bardziej wyraźne żyłki, bo skóra cienka. Także nie każda żyłka będzie świadczyć o mutacji. Mnie zainteresował zespół objawów u moich synów. Plus obciążenie genetyczne, bo i ich dziadek i tata mają zakrzepowe zapalenie żył.
 dzieci miewają bardziej wyraźne żyłki, bo skóra cienka. Także nie każda żyłka będzie świadczyć o mutacji. Mnie zainteresował zespół objawów u moich synów. Plus obciążenie genetyczne, bo i ich dziadek i tata mają zakrzepowe zapalenie żył.
      botanika, anatomia, fizjologia

Ale tak na chłopski rozum to jakie konsekwencje?
Że więcej zastrzyków? Tym bardziej, ze możesz rozdzielić i nie podawać 3 wkłuć na raz.

U mnie w przychodni mówią, że mam 500+ na drugie dziecko, więc te pieniądze powinnam przeznaczy na szczepienie...