Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale dlaczego Hydro od razu mnie obrażasz? Dlaczego nazywasz egoistką?
Serio nie umiesz bez przyszywania łatek i krzywdzących określeń?
Naprawdę doszłaś do momentu, w którym nie wiedząc nic o człowieku kategoryzujesz jedynie wg kryterium SZCZEPIONY / NIESZCZEPIONY???
Naprawdę Hydro?
Lexia przykłady moich dzieci nie są anegdotami.
Dwie godziny temu usłyszałam w radio, że rząd rozważa scenariusz, w którym trzecia dawka szczepionki przeciw Covid-19 będzie dla pacjentów odpłatna.
Pracownicy oświaty szczepienia byli już dawno. W naszej szkole 90 % kadry a mimo to zdalne wprowadzili.
Sami nauczyciele się pamiętam dziwili i komentowali, że przecież po to się szczepili żeby można było pracować. A i tak nie można było.
Lexia przykłady moich dzieci nie są anegdotami.
Ale ja nie gdybam, stwierdzam fakty. Te które się dzieją.
No nie zmienię rzeczywistości tylko dlatego że ktoś ma z tym problem.
Oraz. Nie wiem dlaczego się tłumaczysz w pierwszej części z braku psychozy i opowiadasz o tym co robiłaś przez ostatni rok
Ja pisałam o ludziach którzy taką psychozę posiadają i którzy nie są w stanie się jej wyzbyć i żyć w miarę normalnie mimo przyjęcia dwóch dawek.
O nich pisałam. Nie o Tobie czy Hydro bo przecież nie wiem jak Wasze życie wygląda
Natomiast ludzi, którzy mimo szczepień i tak żyją w stresie jest mnóstwo.
Ostatnio kolega nie chciał ze mną jechać na trening (zawsze jeździł moim samochodem) bo się boi że ja nieszczepiona.
Czekam aż z treningów zrezygnuje bo nasz trener też póki co czeka...
No ja tego totalnie nie ogarniam.
Też nie mam żadnej "psychozy". Staram się żyć jak dawniej na tyle, na ile to jest możliwe. I dlatego się zaszczepiłam. Dlatego też mam prawo nie pojmować ignorowania faktów przez przeciwników szczepień. To w końcu chcemy szybkiego powrotu do normalności czy nie? Jakich dowodów potrzebujecie, żeby uznać, że szczepionki są ok? Czy ktoś jest w stanie to wyjaśnić?
A co do pracodawców i ewentualnego przymusu szczepień - szczerze? Nie dziwię się, że chcą po prostu móc bezpiecznie pracować i zarabiać. W końcu to przedsiębiorcy oberwali przez lockdown i ponieśli ogromne straty. No ale jak się pracuje na etacie, to może się nie jest tego aż tak świadomym.
a jesli idzie o konieczność szczepień - nie wiem czy już tu pisałąm, ale w tegorocznej rekrutacji na wielu uczelniach prywatnych pojawił się wymóg zaszczepienia przynajmniej 1 dawką w terminie złożenia dokumentów
.To jest eksperyment medyczny na globalną skalę
No ale przecież to wbrew prawu. Nie ma w Polsce przymusu szczepień i stosowanie takich zagrywek to ewidentne łamanie przepisów i sprawa prosta do wygrania.
Ewentualnie ludzie wybiorą te uczelnie, gdzie nikt zaświadczenia wymagał nie będzie, te gdzie wymagają stracą studentów, co za tym idzie pieniądze i szybko zmienia zasady.
To niedorzeczne, żeby sobie tak w kolano strzelać
No ale przecież to wbrew prawu. Nie ma w Polsce przymusu szczepień i stosowanie takich zagrywek to ewidentne łamanie przepisów i sprawa prosta do wygrania.
Ewentualnie ludzie wybiorą te uczelnie, gdzie nikt zaświadczenia wymagał nie będzie, te gdzie wymagają stracą studentów, co za tym idzie pieniądze i szybko zmienia zasady.
To niedorzeczne, żeby sobie tak w kolano strzelać.
Racja, nad szczepionkami mRNA od lat pracują Polacy, opracowują konkretnie szczepionkę na czerniaka. Jednak tego rodzaju szczepionki na wirusy to jest pewnego rodzaju nowość.
A wiecie z kim kiedys współpracowały te same firmy farmaceutyczne?
Czy to tez bajka?
. Bo chyba wiecie że w fazie testów niektórym podają zamiast szczepionki placebo? Wiecie co konkretnie Wam wstrzyknięto? Ktoś Was o tym poinformował?
Obe, czyli ze uczelnie nie podlegają prawu?