Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jestem pierwszy raz na forum, czytam o dłuższego czasu ..staram sie zajść w ciąże od dłuższego czasu i jakoś ciężko pomimo że mam już 2 synów.. opiszę po krutce moją historię..2.5 roku temu straciłam ciąże {z mojej winy w 9 tyg}ale proszę nie pytajcie co się stalo,pare miesięcy później znów zaszłam w ciąże ale okazało się że puste jajo płodowe {usunięta w 7-8 tyg} a po kolejnych paru miesiącach podczas laparoskopi {usuwanie torbiela} okazało się że jest ciąża pozamaciczna wrośnięta w jajnik ! maskra co przeszłam !!nikomu tego nie życzę..wszystkie 3 ciąże były w 1 roku..więc sobie wyobraźcie.

dziś mam 26 dc temp,36.9 ..a z testem poczekam tak do ewentualnie 30 dc (czyli najdłuższego u mnie )i zobaczymy ...
w okresie płodnym ale tylko raz. Nie wiem czy robić test ciążowy, może sobie coś urajam. Robiłam tydzień temu test i był negatywny - ale chyba za szybko był zrobiony. Czy już jest czas na robienie testu? Nie chcę zapeszać, w zasadzie to nie odczuwam nic po za tymi objawami, które opisałam. Boje się, że zobaczę negatywny wynik
Tobie również życzę spełnienia marzeń ...czekamy razem

z czego mam od owulacji nadal tempke powyzej 37,0 i dodam, ze 26 dc mialam plamienia brazowe ze sluzem, ktore kolejnego dnia ustapily. Lekarz podejrzewa ciaze, jednak czekam na bete, ktora mam 15 kwietnia
a za tydzien mam usg, zobaczymy co sie tam kroi
ogolnie mowiac 2 tygodnie temu mialam robione usg, macica pelna z lekka kreska w srodku... no ciekawe, ciekawe :D co o tym sadzicie? jest szansa? nie na palam sie, bo juz jedna bete mialam robiona tydzien temu i ujemna 

Dziś mogę opisać pierwsze objawy mojej ciąży . Ponieważ to moja druga ciąża to nie ukrywam że przez trzy lata kiedy to staraliśmy się o malca szukałam wczesnych objawów dokładnie takich samych jak w pierwszej ciąży - teraz widzę że każdy objaw jaki miałam był dokładnie taki sam jakbym miała dostać @ każdy jeden . Miałam już lekki spadek bóle @ straszne nawet śluz już typowo rozciągliwy obserwacje szyjki ! Dopiero kiedy w dniu spodziewanej @ temp poszła w górę zdecydowałam się na BHCG które kompletnie mnie zaskoczyło! także jestem dowodem na to że można być w ciąży i mieć typowo @objawy