Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to nie wiem dlaczego tak sie stalo,skad objawy i te pobolewania w dole brzucha.W piatek mam USG na ktore pokierował mnie gin,ale sadze,ze szału nie bedzie napewno...
mimo wszystko dziekuje.nie zegnam sie jesio z wami napisze w piatek co tam bylo na usg i skad ta krociutka @ i takie dolegliwosci.moze innym starającym sie,nie planującym,ale chcacym sie przyda
fajnie jest miec osoby z ktorymi mozna podzielic sie swoimi problemami i spostrzezeniami dot.ciazy.zycze wszystkim zafasolkowania i zdrowych bejbusiow
w piatek napisze co tam na tym usg wspaniałym wyszło.moze jakis obcy?????
pozdrawiam was :*
Może poczekam jeszcze kilka dni - zrobię test z moczu i jak nadal nic to w poniedziałek pójdę na betę... Hmm...
pewnie nie mozesz sie doczekac soboty
no zobaczymy jak to bedzie
Juz myslalam ze jestem psychiczna ze ciagle szukam u siebie objawow (i mam
) ale nic z tego nie wynika. Jak dobrze wiedziec ze Wy tez tak macie i nie jestem sama w swoich paranojach :* odrazu mi lepiej. Ja co miesiac czuje objawy i juz jestem pewna ze to fasolka a tu @
Tak w ogole mam pytanie bo sie tak juz naczytalam o objawach a zadna nie napisala. Czy to prawda ze sutki i obwudki tez ciemnieja? Bo slyszalam od nie jednej osoby ze tak i teraz mam manie przygladania sie sutkom czy nie pociemnialy
co by oznaczlo ze fasolkuje
na co cierpliwie czekam od pol roku z haczykiem
ale wiem ze sie wkoncu doczekam...
Atomcia doradziłas zebym zaczela prowadzic obserwacje tempki juz teraz wiec przedstawiam swoje dotychczasowe wyniki:
no,ale coz.

po to jest ta strona zeby kobiety bardziej wdrozone mogły pomoc tym poczatkujacym
a co do wydzieliny to taka mam od ok 2 tyg.kiedys nie miałam wcale,albo taka przezroczysta itp.pierwszy raz mam taka jak teraz.moze dlatego,ze biore ten gynalgin? jutro mam usg na 17 to sie odezwe wieczorem.