Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a czy mozna drugi raz zastosować luteine?

)
czy któraś z Was tez miała podobnie?
prawdopodobieństwo jest zawsze, jak się współzyje bez zabezpieczenia

) takiego przepisania może być tylko próba niedopuszczenia do przedłużania się obecnego cyklu, jeśli lekarz chce od początku nowego wdrożyć inne leki, które mają wystąpienie owulacji wspomóc. Czy lekarz coś o tym wspomniał albo masz przyjść na wizytę na początku nowego cyklu?
Czyli jeśli przyczyną niepowodzenia starań jest krótka faza lutealna, to luteina może Ci pomóc Dorotko, ale jeśli przyczyna leży gdzie indziej, to jej branie na to nie wpłynie. A u Ciebie cykle nieregularne, to jakie? I czy prowadzisz obserwacje? Bo czasem nam się wydaje, że cykle są nieregularne, bo raz trwają 24 a raz 33 dni, a tak naprawdę, gdy się bliżej przyjrzymy, to okazuje się, że wszystko jest ok., a po prostu z różnych powodów owulacja czasem występuje bardzo szybko, a czasem po prostu trochę później
.
z tego co mi się wydaje to teraz mam dni prawdopodobnie płodne a owulacja jak zacznę brac luteine tak ?
A następne cykle postaraj się obserwować - będziesz miała pewniejszy obraz, co się dzieje w Twoim organizmie. Nie jest powiedziane, że jak ostatnio miałaś owulację w 60 dc., to teraz też tak będzie.Luteinę biorę cały czas bo @ nie ma
[/url
) - cykl mi się wydłużył, a @ poprzedzona była plamieniami, ale jednak przyszła - jak nie jesteś pewna, to poczekaj biorąc jeszcze parę dni i powtórz test (wbrew pozorom niektórym wychodzi pozytywny nieco później). To nie jest tak, że jak nie odstawisz, to faza lutealna będzie trwała w nieskończoność mimo braku ciąży

[/url