Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Marudze wam juz od wczoraj ze jestem po luteinie 3 dzien i czekam na @. Wczoraj mialam lekkie plamienia , dzisiaj rano troszke bardziej ale teraz znowu malo co mi leci i sie zastanawiam czy w ogole do mnie jeszcze przyjdzie @ czy to moze juz koniec
Mialyscie tak ? Mam wziasc w 3dc clo ale jak tak dalej pojdzie to chyba nie doczekam sie tego 3 dnia ....
prosze o rade
Nie zaobserwowałam u siebie żadnych zmian oprócz tego, że jak ścisnę piersi to wypływa mi dziwny, przeźroczysty płyn.Nie miałam. Jednak jeśli ten płyn przypomina mleko, to może być odpowiedzialna za to wysoka prolaktyna.
Luteine mam brać do @Właśnie mnie zastanawiają takie decyzje lekarzy tzn. brać luteinę do @. Mi też tak kiedyś lekarz zalecił i wzięłam chyba ze 20 tabletek i @ nie nadeszła. Zrobiłam w końcu test ciążowy z moczu-negatyw zaprzestałam luteinę. Teraz tak: pod koniec cyklu poziom progesteronu spada i nadchodzi @, jeśli jednak progesteron jest cały czas dostarczany to czy @ mimo wszystko będzie? U mnie wyszło, że nie, dopiero po jej odstawieniu @ zawitała. Może wypowiedzą się dziewczyny, którym lekarz również zalecił przyjmowanie luteiny aż do pojawienia się @. Jak to u was wyglądało?