byłam na zamku u ciebie i w Nałęczowie na odnowie. Ja z Katowic też przez całąPolskę muszę pędzić. A tak kocham morze...no cóż nie pierwszy raz widać, że nie zawsze ma się to co się chce
ej laseczki proszę mi się usmiechnąć (notes) a próbowałaś herbatki bio-active na pierwszy trymestr new life? podobno pomaga można ją kupić w tesco powiem wam szczerze że ja mam straszną zgage co mi możecie na to poradzić
niestety, ja też lubię morze a taki kawał drogi mam W Katowicach byłam kiedyś na konferencji tylko przez 1 dzień za wiele nie widziałam - tylko trasę autobusową od dworca PKP do Akademii Medycznej
planowałam dziewczynkę, więc celowaliśmy przed owulacją, przy pierwszym cyklu starań się nie udało bo była 4 dniowa różnica między starankami a dniem owulacji, w następnym miesiącu różnica wynosiła 2,5 dnia i się udało.
to wszystko może się zdarzyć..., bo planowanie płci ściśle określa kiedy należy TO zrobić, a gdy idziemy na żywioł , przed po, w takcie to szanse się wyrównują dla dwóch stron
właśnie zadałam kilka pytań mojemu genialnemu Prawiemężowi, tych pytań z serii śmieszne. Popłakałam się ze śmiechu Otóż mój geniusz napytanie pyt. 1)co to jest owulacja? Odp: coooo? (myślenie intensywne) dni płodne!(myśli) i jajeczkowanie! Pyt nr 2) co to jest cytologia? Odp:(grymas na twarzy) to są jakieś badania. cytologiczne? na krew? Pyt nr 3) co to jest mammografia? Odp: komputerowe badanie piersi? Pyt nr 4) co to jest toksoplazmoza? (grymas na twarzy) nie wiem. (myśli) czy to ma coś wspólnego z toksynami?
Bez komentarza. Bo go kocham i jest najmądrzejszy w tym co robi