Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jestem tak podjarana że głowa mała,liczę że jeszcze zdąże urodzić prima aprylisowego synka
Trzymajcie kciuki za ekspresowe plum
a kiedy ci sie zaczely?
Milka na spacerze to pewnie rzygać nie będziesz...gorzej ze zrobieniem dziecku obiadu ;) ja miałam dobre dwa tygodnie takie, że Misiek jadł zupki zrobione przez moja mamę (zapasteryzowane w słoiczkach) bo ja nie byłam w stanie dosłownie nic ugotować :p
a ja dzisiaj byłam na glukozie 75 masakra jakie to niedobre !

małzon obiecał odmalować salon w przyszłym tyg, potem ekipe zamawiam do wyczyszczenia wózka, materaca a przy okazji sofy i dywanów
łóżeczko i przewijak upatrzone, więc zamówię pewnie w weekend, nawet już zaczęłam myśleć o torbie do szpitala
czuję , że to będzie najkrótsza wiosna ever!
wczoraj o 23:52 urodził sie SN mój synek Alanek waga 4100 i 54cm..było cięzko go wypchac ale dałam radę,
jest śliczny cudowny i najpiekniejszy
jak wszystko będzie ok to o 13ej wracamy juz do domku :)
a kiedy ci sie zaczely?
mi odpuściły ok 10 tc
U mnie np w 7tc. Dokładnie z dniem 7t0d. Też myślałam, że mnie ominie :/ Mam wrażenie, że gdybym rzygała to by mi było lżej, a tak to jestem ciągle w tym stanie tuż przed wymiotami.. Ale mam wrażenie, że jak poszłam na dodatkowe USG to mi trochę lepiej też pod tym względem. Widocznie stres to nasila.

my od 14ej juz w domku :) Nikola zafascynowana dzidziusiem i ciagle przy nim stróżuje,synuś jest cudowny i ładnie ssie cycka :)

za to dzis mialam wielka chcice na zupe ogorkowa
z dziewczymkami czuje sie gorzej na poczatku i sie wymiotuje przewaznie.
niedawno lekarz stwierdzil u mnie ciaze... Nie robił mi usg tylko zbadal mnie na fotelu (powiedzial ze macicia powiekszona ) i stwierdził ze to ciaza
mam takie pytanie: czy u ktorejs z was lekarz stwierdził ciaże w ten sposob??