Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzisiaj przyszła sąsiadka, która zastała mnie jak kończyłam w/w czynność.
Rany jak na mnie skoczyła, że wszystko mi wolno ale absolutnie nie odkurzać, bo ruchy jakie się wtedy wykonuje są "najlepszą" drogą do utraty ciąży
Wydaje mi się, że to bzdura, ale tak z ciekawości pytam
czy któraś z Was nie bierze w ogóle witamin? Żadnych?
Bo ja tylko kw foliowy biorę i bratowa mnie ciśnie, że TRZEBA witaminy.
Rany jak na mnie skoczyła, że wszystko mi wolno ale absolutnie nie odkurzać, bo ruchy jakie się wtedy wykonuje są "najlepszą" drogą do utraty ciąży
Rany jak na mnie skoczyła, że wszystko mi wolno ale absolutnie nie odkurzać,
A czy któraś z Was nie bierze w ogóle witamin? Żadnych?
A czy któraś z Was nie bierze w ogóle witamin? Żadnych?Bo ja tylko kw foliowy biorę i bratowa mnie ciśnie, że TRZEBA witaminy.
Wydaje mi się, że to bzdura, ale tak z ciekawości pytam
kiedyś kobiety w polu robiły, zamiatały i wykonywały dużo więcej ciężkich prac
No właśnie ja wszystko robię. Sprzątam, odkurzam, targam na balkon miski z praniem, wieszam to pranie,
No właśnie ja wszystko robię. Sprzątam, odkurzam, targam na balkon miski z praniem, wieszam to pranie, noszę 13 kg Ninę (nie dużo i nie często, ale jednak, codziennie po kilkanaście razy dziennie dźwigam ją na kibel, wieczorem jak nie ma męża wkładam ją do wanny i wyciągam etc).
Dot a weszlas pod prysznic przed wyjazdem do szpitala bo to czesto pomaga wyciszyć skurcze i zapobiega takim falstartom a to wiadomo oszczędza kupe rozczarowań
No właśnie ja wszystko robię. Sprzątam, odkurzam, targam na balkon miski z praniem, wieszam to pranie, noszę 13 kg Ninę
Teraz mnie boli kręgosłup i między łopatki mi "coś weszło"... Masakra :(