Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
będzie następne
że organizm mój odrzucił.Ale ja wiem że to wina mojego lekarza i jestem tego pewna,dlatego nie chciał się mną zajmować w szpitalu tylko kazał temu drugiemu bo się bał
Tak mi przykro ja chciałam znać tylko prawdę
Znam bardzo wiele osób które nie przyjmują biseptol-u.Co 2 osoba go nie może przyjmować.

przeszlam przez to samo niestety dwa razy...to bylo okropne i myslalam ze nie zniose tego ale jakos dalam razde ze wsparciem mojego kochanego M.czas leci szybko teraz czekam juz na lepsze wyniki badan i pozwolenie od gina na staranie.Bardzo wam wspolczuje dziewczyny ale mowie wam ani sie nie obejrzycie i znow bedziecie mogly sie starac i bedziecie cieszyly sie pozytywnymi testami
oczywiscie napewno nigdy bol zwiazany ze strata malenstwa nie zniknie nigdy bo to dzieciatko zawsze bedzie w naszych serduszkach ale malenstwo ktore bedziecie tulic w ramionach juz niedlugo, bedzie wam pocieszeniem i wiara, ze wszystko zle co nas spotyka zawsze odplaca sie nam po stokroc dobrem.
kliiknij sobie np na moj sowaczek i otworzy sie stronka i tam jak zjedziesz na dol to beda rozne sowaczki urodzinowe itp.wybierz sobie ktorys i wypelnij dane do sowaczka i tam bedzie na koncu link od tego twojego sowaczka i skopiuj go i wklej do ustawien i gotowe jak bedziesz miala problem to napisz buziaki