Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziwna ta Wasza zazdrość...
jeśli Ty nie cieszysz się szczerze szczęściem Twoich zaciążonych koleżanek, to jak możesz oczekiwać, że one będą szczerze współczuć Twojej stracie?
myślę, że to zależy jaka była kolejność. Moja siostra i kuzynka zaszły przede mną i byłam z nimi szczęśliwa, potem zaszłam ja i u mnie tragedia. Więc łatwiej KONTYNUOWAĆ radość z czyjegoś szczęście jeśli my w tych trudnych chwilach otrzymujemy też wsparcie. Siostra się sprawdziła bardzo, kuzynka zupełnie nie, więc widać komu na kim zależy.. dziś jadę pomagać siostrze, więc w sercu żalu nie mam i się cieszę, ale to wspólne osiągnięcie :)
ale wydaje mi się, że jeśli ona cieszy się ze swojej ciąży, a nie z Twojej straty, to nie ma się czego czepiać. To naturalne. Złośliwością byłoby gdyby cieszyła się, że Tobie się nie udało.
a wiadomo...? Jeśli ktoś nawet w ramach kultury nie zapyta co słychać, a ja mimo to zapytałam, a ona tylko o dylemacie z wielkością ubranek, to szczerze w dupie mam taką znajomość, naprawdę. Jak ktoś zamyka się w swoim szczęściu i zupełnie nie ma takiej minimum empatii, to znaczy że nie jest przyjacielem. Takie moje zdanie..
Mój cykl po łyżeczkowaniu trwał 59 dni
ojej, to długo, a był inny w objawach? ja np. nie mam typowego bólu piersi, który mi zaawsze bardzo doskwierał przed @.. a przez 2 tyg bolała mnie macica i nic, miałaś tak?
Ojcowie tak naprawde staja sie ojcami po porodzie.
Nie zawsze. Mój R. bardzo przeżył poronienie. Tak samo teraz bardzo wczuwa się w rolę Tatusia. Wszystko zależy od człowieka.
EWKA może u Ciebie warto by bylo zrobić HSG żeby sprawdzić, czy jajowody nieposkręcane albo czy nie ma zrostów właśnie....
tego nie wie nikt. Zaczęły sie sączyć wody i ruszyła akcja porodowa Badanie histopatologiczne nic nie wykazało. Jedynie moja gin podejrzewa że jakoś przyczyniła sie depo - provera bo nie byłam jedynym przypadkiem gdzie ciaża skończyła sie wcześniej po niej (tyle że ponad rok byłam bez niej jak zaszłam w ciążę) co u Ciebie spowodowało przedwczesny poród?
Dla mnie wypowiedzi tego pana są żenujące. Szczególnie wartościowanie życia - 28 tc to dziecko a 27 - płód ...poszukam w encyklopedii tego nowego gatunku "płodu"
Rozumiem,że ICH punkt widzenia jest nieco inny niż Nasz.