Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też poroniłam już 2 raz z tym, że za 1 razem samo się usunęło a drugi raz 13.01.2012 r. w 10 tygodniu. Dzidzi zatrzymało się na 7 tygodniu z przyczyn toksoplazmozy. Zaczynamy powoli się starać o maleństwo. Nie powiem bo boję się bardzo żeby kolejny raz nie poronić ale jak nie spróbujemy to się nie dowiemy
Martoos
Surowe ryby na pewno nie powoduja zarazenia toksoplazmoza. To ze powinny byc unikane w ciazy wiaze sie z tym e moga byc przyczyna zarazenia bakteriami Listeria ( tak samo jak niepasteryzowane sery)
--

jak pisała lapa poczekaj do jutrzejszej wizyty, wszystko sie wyjaśni. I naprawde nie zamartwiaj sie tak bo to na pewno ci nie pomaga.
,

,
na pewno ktoś tak w górze czuwa nad Wami i nie da Wam teraz krzywdy zrobić ! ! ! :)
niby na macicy nie była tylko łyżeczkowana lekarz na wizycie w por pry szpitalnej powiedział ze mam odczekac ok pół roku i brac pigułki przez ten czas , a inny powiedział ze poczekac do nastepnego cyklu i zobaczyc czy jest wszystko ok
Przeciez po wyjedziu drenu zaczynasz tak krwawic,ze macica sie sama oczyszcza
no własnie dokładnie miałam usuniecie prawego jajowodu łyżeczkowanie macicy i drenarz jamy otrzewnej
a i nie krwawiłam wcale
nie nie patrz na ten cykl wogóle , ogólnie cykle miałam zawsze 28 dniowe tylko ten ostatni był coś własnie dziwny