Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bedziemy miec białą kuchnię i się zastanawiam czy jak jeszcze damy linen white to nie bedzie zbyt biało i wręcz szpitalnie...
madzianka83 jakie macie łóżeczko dla małej?
I jeszcze co do light grey, myślicie że będzie pasował w przedpokoju do ciemnych drzwi do pokojów? Na wszystkich realizacjach widze go w połączeniu z białymi drzwiami i sie zastanawiam...
masz jakiś fajny sklep z plisami?
Kinga, mogłabys wstawić zdjęcie
ja bym drzwi zdecydowanie kolorystycznie "odciela" od podlog
ja chcialam biale drzwi, ale jestem na takie rozwiazanie zbyt leniwa :P
MrsHyde: ja chcialam biale drzwi, ale jestem na takie rozwiazanie zbyt leniwa :P
Ze tak się brudza?:)
wrzucałyscie kiedys nazwy farb, ktore sa dobre, nie mogę znaleźć, co mozecie polecic?
Użytkujemy prawie 4 miesiące przy małym dziecku i nie ma tragedii
a do tego Magnata tez jakis specjalny walek potrzebny? jakies rady??
Mój wykończeniowiec poleca Magnat i Beckersa, a stronić od dekorala i ostrożnie ze Śnieżką.
Mam pytanie: czy dobrej jakości baterie to tylko Grohe?
b_ewa mielismy 3ro ne walki i kazdy z innym wlosem,fakt sciany nie byly nigdy gladzone tylko przecierane ale jak malowalismy poprzednio to nigdy takiego problemu nie mielismy
a co do gruntowania to nie wiem jaki jest sens skoro to dopiero drugie malowanie (pierwsze na swieze scaing bylo 3lata temu)
Mam pytanie: czy dobrej jakości baterie to tylko Grohe? Nie ma czegoś tańszego a dobrej jakości? Bo tu załamkę przeżywamy. Rynek wydaje się dzielić na tanie-bylejakie i Grohe. Jakieś podpowiedzi czy rady?
Jeśli posiadacie indukcje to pliss polećcie coś :) muszę kupić pilnie :)
Nam projektantka polecała jeszcze Deante.
Z mojego doświadczenia wynika, że gruntowanie jednak pomaga. Sami gruntowaliśmy ściany w mieszkaniu w stanie deweloperskim i malowanie poszło naprawdę sprawnie.
Ja z kolei pomęczę tu jeszcze temat ściany pomiędzy blatem a szafkami....