Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
?
[/urlchyba że masz gwc.
[/urlTeż tak mieliśmy przez jakieś 2 tygodnie
[/urlAle wam zazdroszczę tych przeprowadzek, urządzenia ;) Też bym już chciała a u nas jeszcze pole pole łyse pole....
Czy któraś ma w kuchni sufit podwieszany? Jeśli tak, to jak? Na całej, na połówce, w kwadrat, zygzak?
a my dzisiaj do konca kklepnelismy szafe do wiatrolapu, wzor i kolory
montaz w przyszlym tygodniu i nie powiem, jaram sie jak dziecko bo bardzo ale to bardzo mi szafy brakowalo, w koncu uluznic sie troche w lozkach powinno!!

Od czego zacząć, jeśli chodzi o załatwianie formalności. Chyba od gminy, prawda? I od tego jaki jest plan zagospodarowania przestrzennego? No, a co dalej. Gdzie się później idzie?
- Kiedy zacząć załatwiać formalności, jeżeli chcielibyśmy kopać fundamenty w przyszłym roku na wiosnę?

Czy działka ma prawa budowlane, czy nie, czy jest na Was przepisana, czy jest uzbrojona itp itd
[/url

normalnie jaja. Miały być 4 tyg od zamówienia, po 3 babka nam zadzwoniła, że kierowca jadący z bramami miał wypadek (bramy uległy zniszczeniu w tym nasza) i sprawa idzie do sądu. Powiedzieliśmy, że poczekamy bo nam tak szybko nie zależy, ale powoli nam się czas i cierpliwość kończy.
Witajcie dziewczyny. Z wielką chęcią, "choć i z lekkim przerażeniem jeszcze" chciałabym dołączyć do wątku. Postanowiliśmy z mężem, że rozpoczynamy budowę domu
mam w domu zamontowanych ok 140 puszek w sieci elektrycznej...ehh tak to jest mieć męża elektryka![]()
Wkurzałam się tylko jak trzeba było gniazdka i włączniki kupić, bo to też niemało kosztuje, a babola jednego poważnego i tak mamy w tej dziedzinie
No i przy ustawianiu mebli w pokojach u chłopców co chwilę słyszałam, że tu nie, bo gniazdko zasłonimy, jakby im po te 5 gniazdek rzeczywiście było potrzebne....
Wkurzałam się tylko jak trzeba było gniazdka i włączniki kupić, bo to też niemało kosztuje,
. Mój zrobił po 2 gniazdka na każdej ścianie także nie ma opcji nie zasłonić. Zrobił także oświetlenie nocne i zaplanował wyjścia na kable od telewizora bezpośrednio za nimi także i tak wolę to niż przedłużki po podłodze.