Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba że masz gwc.
Też tak mieliśmy przez jakieś 2 tygodnie
Ale wam zazdroszczę tych przeprowadzek, urządzenia ;) Też bym już chciała a u nas jeszcze pole pole łyse pole....
Czy któraś ma w kuchni sufit podwieszany? Jeśli tak, to jak? Na całej, na połówce, w kwadrat, zygzak ?
a my dzisiaj do konca kklepnelismy szafe do wiatrolapu, wzor i kolory
montaz w przyszlym tygodniu i nie powiem, jaram sie jak dziecko bo bardzo ale to bardzo mi szafy brakowalo, w koncu uluznic sie troche w lozkach powinno!!
Od czego zacząć, jeśli chodzi o załatwianie formalności. Chyba od gminy, prawda? I od tego jaki jest plan zagospodarowania przestrzennego? No, a co dalej. Gdzie się później idzie?
- Kiedy zacząć załatwiać formalności, jeżeli chcielibyśmy kopać fundamenty w przyszłym roku na wiosnę?
Czy działka ma prawa budowlane, czy nie, czy jest na Was przepisana, czy jest uzbrojona itp itd
Witajcie dziewczyny. Z wielką chęcią, "choć i z lekkim przerażeniem jeszcze" chciałabym dołączyć do wątku. Postanowiliśmy z mężem, że rozpoczynamy budowę domu
mam w domu zamontowanych ok 140 puszek w sieci elektrycznej...ehh tak to jest mieć męża elektryka
Wkurzałam się tylko jak trzeba było gniazdka i włączniki kupić, bo to też niemało kosztuje,