Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niby wydzielona część dzienna i nocna, ale tak się dźwięk z salonu niesie że uspać dzieci to katorga
My mielismy podobne przemyslenia. Dlatego jak wpadla nam oferta na nasz dom, ktory bez problemu mozna spowrotem podzielic na mieszkania, to od razu sie zdecydowalismy. Gdy dzieci dorosna bedziemy wieksza czesc domu wynajmowac. koncepcja budowy przez 40 latków z dorastającymi dziećmi wielkiego, 200 metrowego domu
A co do wielkich powierzchni w domu - to, co mnie zawsze przeraża, to koncepcja budowy przez 40 latków z dorastającymi dziećmi wielkiego, 200 metrowego domu. Za kilka lat zostaną w tym domu sami. Pomijając koszty utrzymania w kontekście wysokości naszych przyszłych emerytur, takie domy wydają mi się potem smutne. Moi rodzice mają ok 150 m2 i mnóstwo niekończącej się nigdy roboty. Bo ogród 1200 m2 raczej nie może być pozostawiony na żywioł. A w domu ciągle jest coś do zrobienia.
A teraz mój syn ma pokój o powierzchni 32,5 m
a dlaczego przeginam, a może Wy z tymi Waszymi 20 metrami i więcej przeginacie?
ja podobnie jak Hydro uważam, że dom powinien mieć max 100 metrów jak kompromis pomiędzy blokiem a domem, i taki też znalazłam. najpierw było z7 potem znaleźliśmy jeszcze lepszy dla nas dom w kostrzewach, gdzie żadna sypialnia nie ma więcej niż 12 metrów, a mimo to dom jest funkcjonalny. i nie widzę w tym nic złego.