Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja proszę o polecenie jakiś garnków.
A mozna do zmywarki?
Ma któraś z Was ?
MyAngel, możesz napisać/zaszeptać ile płaciłaś za szybę na ścianie i jakie są jej wymiary?
MyAngel jaki masz ostatecznie blat?
MyAngel, możesz napisać/zaszeptać ile płaciłaś za szybę na ścianie i jakie są jej wymiary? będę wdzięczna. Niedługo pewnie, będę prosić Was o radę odnośnie takiej szyby,bo nie wiem na co się zdecydować.
My kupiliśmy 3 szyby u szklarza (jedna hartowana, dwie nie) zapłaciłam 600 zł za wszystko. Mąż sam przykleił :) tylko ja nie mam fotografii tylko po prostu kolor, wyszło taniej ale mi się akurat fotografie itp. nie podobają.
MyAngel, a w którym miejscu masz gniazdka? Bo nie widzę w tej szybie.
generalnie idzie przeżyć
Dzięki, ale to trochę mało. Coś czuję, że pod tym stwierdzeniem może kryć się pułapka Jestem straszną maniaczką porządku. W skórę pewnie przynajmniej kłaki się nie wbijają ...
no moze przeniesiesc z dolu na gore taki czujnik?? My mamy piec gazowy i mam czujnik bezprzewodowy. Czujnik temp na piętrze ?
Dziewczyny mamy mały problem z ogrzewaniem.
Na dole grzejemy kominkiem i gdy temp przykładowo podniesie się do 22 stopni to ogrzewanie nie zaskoczy.
Na dole mamy ciepełko a na górze domu Syberię ... Macie jakieś sprawdzone sposoby ? Czujnik temp na piętrze ?
2. Osobny garaż to tez przestrzeń życiowa dla małża, zeby sobie tam miał jakis składzik i takie tam.
I o ile taka nieduża jest dla mnie ok, to jednak za wąska, trzeba bedzie kombinować bardzo.
Do pkp 1km, do szkoly 1,8km.