Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czekamy na ostatni arkusz blachodachówki, majster pomylił i pociął nie ten co trzeba, i będziemy wchodzić z oknami, instalacjami, tynkami i wylewką. Odnośnie okien pcv, może znacie jakąś dobrą firmę na Pomorzu sprzedającą i montującą okna. Mam już wyceny Vetrex, Aluplast, czekam na Drutex. 

Aż wstyd się przyznać, ale mam pęcherz na dłoni od łopaty
Widać, że rączki nie przyzwyczajone do takiej pracy
Mysle ze jeszcze z 2-3 lata zanim sie przeprowadzimy ale i tak sie ciesze
Bo ja zawsze mieszkalam w domku, a teraz od 2 lat z mezem mieszkamy w bloku i mnie roznosi. Nienawidze blokowisk, ciasnych parkingow ze nie ma gdzie stanac, smierdzacych klatek itd. A takto mamy cel ... teraz tylko zeby dzidzie nam los przyniosl i bede najszczesliwsza na swiecie
Duzy budujecie domek ??? My mamy 170m z garazem. Wiec chyba taki normalny Nienawidze blokowisk, ciasnych parkingow ze nie ma gdzie stanac, smierdzacych klatek itd.
Duzy budujecie domek ??? My mamy 170m z garazem
Sabakuma- a jestescie pewni,że chcecie piwnicę?
Sabakuma pokaz co narysowaliscie :) jzapytam małża czy mogę już się pochwalić i czy już nic nie będzie zmieniać.
Ja mam to szczęście, że mam męża elektryka i już snuje plany ile to gniazdek będzie miał na każdej ścianie hehe.
Mój też całą elektrykę zrobił sam
Na ten rok robimy tylko to co wymieniłam, i tak pożyczamy od rodziny na to kasę. Ogólnie to budujemy bez kredytu, dlatego dłużej to trwa, ale idzie i tak moim zdaniem nieźle.
). Tu taki przykladowo podzielony pokoj: http://www.ikea.com/de/de/catalog/categories/departments/youth_room/tools/youth_rooms_ideas//#/20111_yors04a_01
) a do tego rozwiazania z Ikei jak znalazl, bo tanio, prosto i szybko mozna zmienic /przestawic.

Jedynie w co zainwestowalismy to pożadne okna zeby bylo cieplo
miałam taki pomysł , żeby przedzielic pokój "makaronami" wtedy na noc by sie je podwiązało a na dzien spuszczało i wyrko było by jakby za zasłonką...
MrsHyde Ja mam dom bez piwnic i w sumie na gorze tylko 3 sypilanie, lazienka, garderoba a na dole salon, kuchnia, lazienka, kotłownia, pokoj i garaz. Tez staramy sie jak najtanszym kosztem bo my akurat budujemy dom bez kredytu i generalnie jest mega ciezko ale dajemy rade Jedynie w co zainwestowalismy to pożadne okna zeby bylo cieplo

zawsze mozesz kupic wanne z parawanem nawannowym i bedzie i wilk syty i owca cala :)
może w następnym mieszkaniu, jak już będą 2 łazienki albo dzieci duże.....
się rozmarzyłam..