Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aneta01: Zrezygnowałabym z wolnostojącej witryny na korzyść płytkiej, wiszacej - zajmie mało miejsca, a będzie wyglądała pięknie
Polly napisala ze chcialaby uzupelniajace tlo ze stylizacja na stare i mysli zeby byla bordiura z kwiatami w stylu secesyjnym wiec wydaje mi sie ze przy takiej opcji to jakis kredens bylby najlepszy, moze nawet zamiast szafek pokusilabym sie wlasnie o jakis kredens w starym stylu, i nie wiem czy przy tych zieleniach biale meble beda najlepszym rozwiazaniem no ale ja z tych co to lubia spojna calosc i zeby jedno gralo z drugim
Sony, juz patrzylam za szklem, bo mi sie tez podoba, choc cena powalajaca.
Ale nie wiem, jak wyglada wykonczenie od gory, gdy nie ma szafek?
Sony, ja mysle o gotowcu z neta, a i tak cena dalej powalajaca. Czyli przyklejaliscie bezposrednio na sciane? A szklo barwione, czy jakas folia albo tapeta czy moze jeszcze cos innego?
Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia ogrodowe w tym temacie.
to wyjscie do ogrodu zimowego a z niego bezposrednio do ogrodu po schodkach.
ze zrobie tylko bordiurke z samoprzylepnej folii
Czy któraś z Was spotkała się osobiście [lub w opowieściach znajomych ] z czymś takim, jak odnawianie płytek poprzez ich malowanie ?
Zostaną mi takie paskudne pomalowane płytki i się zmyć tego nie będzie dało?
ze w markecie pan dal do tego walek (bo pedzel wlos zostawia) i mowil, zeby zaczac od fug i rozprowadzac potem po calosci
Dla mnie po prostu opcja wydania 100 euro za plytki przy cenie kuchni () to to jak na waciki
MOYA będziemy potem najwyżej skrobać pilniczkiem milimetr po milimetrze
Teo, jezeli to ma byc efekt na 10 lat to plytki. Ale jak na 3-4 to mysle, ze luz, farba bedzie git
Wypatrzalam na YT, wyglada dobrze : klik
jak zrobisz, to sie podziel efektem
Teo a cala lazienke chcesz wykladac plytkami?
Bo mój mąż to typ - ja się śmieję - biznesmena co to ani gwoździa przybić nie umie
Moj maz tez ten typ. Nasza pierwsza kuchnie (ikeowska oczywiscie) skladalam ja z "pomoca" rocznej wtedy corki...
No wszędzie piszą, żeby umyć dobrze i odtłuścić. I tyle.
Mrs Hydea nie brakuje Ci miejsca między zlewem a płytą? ja mam aktualnie tez tak mało i nigdy więcej