Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hyde 200 złotych na spiżarkę to nie aż taki majątek przy całej budowie a zawsze to jakoś wygląda - takie moje zdanie. Woodentic chyba nie aż taki drogi?
Do garderoby i dodatkowego pomieszczenia nie daję paneli bo tam podłogówka jest. Bardziej wydajne będzie grzanie i oddawanie ciepła przy gresie.
Hyde aż tak duża masz spiżarnie?
mój instalator odradza panele przy podłogowce sensownie to uzasadniajac wiec nie będę z nim polemizować w szczególności, że grzać będę tylko gazem.
stolarze z regionów się kładą :) na budowie się dzieje.
Niestety po przejściu wczorajszej burzy i deszczow komin w górnej łazience jest mokry w połowie buu
Dziewczyny a Wam projektował ktoś łazienki (w sensie doboru płytek/ dekorów w odpowiednich miejscach) czy same się bawiłyście/ bawicie?
Moim marzeniem były wielkie przesuwne okna tarasowe i takie właśnie wybraliśmy. No i teraz mamy rozkminkę, czym je osłonić Nie chcę w nich wieszać firan i zasłon. Rolety nie wchodzą w grę. Czy znacie jakieś fajne rozwiązania w tym zakresie ?
MrsHyde też będę mieć spiżarnię pod schodami:) wejście z korytarza, naprzeciwko kuchni. A że w korytarzu będzie podłogówka to mam takie obawy że to ciepło dostanie się do spiżarni, a wiadomo, chciałabym tam chłód w miarę utrzymać. Przesadzam?:)
Cobraczku, a jaki lakier? My malowalismy panele ze sklejki foliowanej farba akrylowa (nazywa sie lakier akrylowy, marka wlasna z obi)- tak nam malarz polecil. Nic sie nie marszczy :) A te farbe mozna dostac w polysku i w macie i nie trzeba podkladu, bo jest 2 w 1.Treść doklejona: 25.03.14 14:05Wczesniej te panele tylko porzadnie umylam i przetarlam drobnym papierem sciernym, zeby lepiej trzymalo.
Moim zdaniem tak. No ale to mowie tylko na podstawie swoich doswiadczen, a az tak duzo ich nie mam ;) Czyli pytać o lakiery, które juz mają podład, nie?
Meble dla dzieci to pytaj o farbe akrylowa do mebli, na pewno cos ci poleca, a ze chropowate, to lepiej farba trzyma przeciez ;) Ja planuje moim ob-owskim lakierem przemalowac lozko starszej z czarnego na biale, ale czekam az zrobi sie cieplo, to na dworze bede malowac.
A teraz wybieramy lampy do domu...nigdy nie myślałam, że i w tej kwestii można mieć problemy