Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;

;

Myjemy naczynia pod bieżącą wodą

;
Od wczoraj zaczęto u mnie montaż drzwi
Część już jest (na górze), na dole będą troszkę później. No i zewnętrzne nam wczoraj zamontowali. Dzisiaj kupiliśmy też tapetę do sypialni oraz kamień do salonu. Przez weekend była u nas mega promocja w Castoramie (nie wiem czy tylko u nas czy w innych miastach też robią w tym czasie?). Ale mąż pokupował jak głupi dużo różnych rzeczy o wiele taniej. Np. kominek elektryczny taki duży był przeceniony z 800 ileś zł na 250zł. Kamień ozdobny z 80zł za metr kupiliśmy za 15zł za metr.
Ale mamy takie cięte ze starej cegły po rozbiórce. Wg mnie ma swój urok, bo jest nierówna, nie taka z taśmy produkcyjnej, na czym mi baaardzo zależało.
jedna w ciemnym fiolecie, inna szara, a jeszcze inna z tapetą w fioletowo-srebrne kwiaty
nie wiem jak to wyjdzie, ale mam nadzieję, że nie będzie źle. Do tego widziałam fajną lampę i kinkiet z fioletowymi kwiatuszkami.... tylko się zastanawiam czy nie za dużo tych fioletowych kwiatków wtedy będzie. Ale podobało mi się to
Mary elewacja już jest od roku, w zasadzie teraz dokańczamy szczególiki - tj. cokoły i elementy drewniane.
Mamy białą, szary cokół i dechę w dwóch miejscach. ;)