Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Za to mam zagwozdkę co do farb: czy inwestować w superfarby (tzn w sumie nie wiem jakie) i zmywać kiedy dzieci pobrudzą czy w tanie i nastawić się na ponowne malowanie za niedługo? jak byście zrobily?
nie ma lepszych farb niz flugger
a wg mnie nie ma lepszych farb niz flugger
W temacie farb: ma któraś z Was łazienkę, gdzie na ścianach zamiast płytek jest farba łazienkowa?
W temacie farb: ma któraś z Was łazienkę, gdzie na ścianach zamiast płytek jest farba łazienkowa? Albo widziała taką łazienkę u kogoś? Zastanawiam się jakie to w użytkowaniu jest... Bo podoba mi się, no i wychodzi taniej niż płytki
Podłóg juz bym chyba w salonie nie zrobiła brązowych i żadnych panelopodobnych
Podłóg juz bym chyba w salonie nie zrobiła brązowych i żadnych panelopodobnych .. mam biało-szaro-beżowe, jasne i uważam, że są suuuper ☺
W sensie, że myślisz, że za dużo drewna/brązu będzie? Czy w sensie jakbyś drugi raz swój salon urządzała? ;-)
Hyde nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że widać każdy pyłek? Jeśli tylko po tym co kuzynka mówi to cóż.... dużo tez zależy od tego jakie te kafle są pod kątem koloru czy też czy są matowe czy lapatto.
gres jest przyjemny jak jest ciepło
Czy korzystałyście z usług firm przeprowadzkowych?
ja tak poznalam meza;-P
w firmach przeprowadzkowych jest tak, ze poczatek miesiaca jest luzniej, a pod koniec miesiaca to juz trzeba sie umawiac z wyprzedzeniem.