Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem nie odpisałaś ale napiszę bo może komuś się przyda opinia o Jedo Fyn Memo 2014
Tako laret użytkuje Katka_81 z tego co pamiętam jest zadowolon
Ja użytkuję Bebetto Lucę od kwietnia tego roku :) jestem Bardzo zadowolona, super amortyzacja, pięknie się prowadzi nawet na wybojach, super skrętny, w miarę lekki, gondola dość szeroka, wygodna dla dziecka, można odpiąć w budzie pokrowiec i jest siateczka na pół budy, jedyne co bym zmieniła to kosz na zakupy, na zwykły niezapinany i szerszy, no i składanie wózka jest dość trudne, tzn wymaga dość sporo siły, tzreba się zaprzeć o brzuch, na szczęście u mnie to głównie mąż robi i jemu to bardzo sprawnie idzie.. co do spacerówki się nie wypowiem, ale wygląda też na wygodną i ma super dużą budę. Ogólnie widzę dość dużo tych wózków w okolicy, więc chyba się popularny zrobił, no i cena też przyzwoita.
A wymienialas materac w gondoli? Bo dla mnie to kpina ten materac, musze kupic nowy
hopefully, jak można być zadowolonym z wózka, w którym pęka stelaż?
Dla Ciebie to jest normalne,że stelaż pękł/pęka?
Rany boskie, a jakby pękł Ci tak, żeby Ci dziecko wypadło i nie daj Boże stało się coś poważnego to tez będziesz zadowolona? Pęknięcie stelaża jest po prostu niedopuszczalne.
bąbelasku, w jakim wieku masz dziecko? Super parasolka to peg perego pliko mini, świetnie się składa, nie jak normalne parasolki, jest lekka. Ma bardzo obszerne siedzisko, dziecku na pewno będzie wygodnie. Tylko zastanów się czy chcesz na pewno parasolkę ( z dwiema rączkami) czy inną lekką spacerówkę. Bo może sie okazać, że parasolka Ci nie podejdzie. Tak jak u mnie -nie lubię parasolek, choć za pp mini trochę tęsknię.
Nie są, są duże, ciężkie kolubryny, mało zwrotne w porównaniu z innymi. A magia polega na ty że były to pierwsze wózki w miarę dostępnej cenie które nie miały wyglądu czołgu i jako tako się prezentowały :) I tak trwa przekonanie o ich superaśności :) czy rzeczywiście są takie superaśne? W czym tkwi ich magia?
piszecie o 4- latkach w wózkach i głupio mi się zrobiło, moja córka za tydzień kończy 4 lata i jeszcze wózek posiada
I tu pytanie do Elyanny, widziałam wcześniej, że go kupiłaś i jesteś zadowolona, ale może masz jakieś nowe uwagi?
nic się z nim nie dzieje, kosz na zakupy duży, tyle, że jak dziecko śpi i siedzenie jest na płasko rozłożone to dostęp do kosza tylko z boku, ale to chyba normalne :)