Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zastanawiam się tylko czy ten wózek da radę w zimie (jeśli będzie śnieg w ogóle w tym roku :) ) bo jak widzę te kółka to mam wątpliwości. No w espiro to już całkiem malizna.
Dlatego na zimę wyciągnę z piwnicy swoją większą spacerówkę na pompowanych kołach, zawsze tak robiłam i to zawsze się sprawdzało, no chyba że będzie taka zima jak w zeszłym roku
--
] Hope a jest sens kupować wózek na kilka m-cy, kupisz np w marcu to twój Dominik będzie miał już 2.5 roczku dzieci koło 3 lat rzadko jeżdżą wózkiem a jeśli już będzie wypad gdzie będziesz potrzebować spacerówki, to może ta twoja stara wystarczy
No to Hope rozumiem, to kup sobie wózek z dużym koszykiem na zakupy
Widzę, że o wózku Pluto niczego się tu nie dowiem... Ehh. Trudno :(
Tak jak są zadowolone tu dziewczyny z takich wózkow jak np bebetto czy baby design lupo. Jak nie ma ktoś porównania do lepszego wózka, nie wie co tak naprawdę jest dobre albo nie wie jak dobre może być i ten ktoś przyjmuje,że to co jest, jest ok.
Tak jak są zadowolone tu dziewczyny z takich wózkow jak np bebetto czy baby design lupo. Jak nie ma ktoś porównania do lepszego wózka, nie wie co tak naprawdę jest dobre albo nie wie jak dobre może być i ten ktoś przyjmuje,że to co jest, jest ok.
Dziewczyny ja nie mam nic przeciw Waszym baby designom i innym mercom. Każdy jeździ czym chce, tylko wyrażam swoja opinię
Chodziło bardziej o ton poprzedniej wypowiedzi,