Patrzyłam na to na allegro - cena nawet nawet bo 8zł i 19zł ale pomimo moich czasami głupich pomysłów nie przyczepiłabym takiej. Może ale podkreślam MOŻE coś z tych odblaskowych po 19zł
tylko że bez danych dziecka (imienia daty urodzenia) ale z jakimś wesołym tekstem czy nawet z "Bobas"
Ja myślałam o czymś takim, ale po zapytaniu się, jak się takie coś montuje do wózka, nie zdecydowałam się. Już nie pamiętam, ktoś mi odpisał, że można przez dziurki w tym przełożyć jakiś drucik czy coś... Wyjątkowo mi się to nie spodobało.
osobiście jeszcze nie widziałam takich tablic przyczepionych na wózku ale Ja myślałam zamówić i Julka i Adriana dla dziewczyn ale aby to miały w domku z datami ich narodzin.... np nad zdjęciami w pokoju albo na drzwiach pokoju :) Na wózek przenigdy to nie trafi wrrrr
Jutro powiem co i jak po spacerku jak będę o ile deszcz nie spadnie ! Na razie wielkim plusem jest waga mmmm miodzio :)) Jest dość obszerny i wcale nie jest taki wąski jak słyszałam. Julcia się mieści :) Poza tym powiem, że chciałam zieleń ale nie było a jak była to nie wiem dlaczego w polsce są z zieloną budką a nie ciemną jak np w niemczech wrrr ale już klamka zapadła :)
składanie wózka - trzeba klapnąć a następnie oddzielnie trzeba poprawić całe oparci bo nie można jak w starych modelach jednocześnie wszystko jednym pociągnięciem... urok dwustronnej laski
ja tez przenioslam sie juz do spaceròwki,wczoraj przerobilam ...moja dobrze sie skalada,a to wazne bo do samochodu musi dobrze wchodzic,ale za to jest jednostronna,musze dokupic parasolke od slonca...
Czekam na powrót M ze spacerku nową gablotą. Wszystko na spokojnie opiszę jak się w domku pojawi... Już mu coś nie pasowało bo dzwonił a Ja nie odbierałam bo nie mogłam! jak oddzwoniłam to zły był i tyle a Julcia mówi, płacze w nowej gablocie he he he z głodu :(( gamoń nie wie, że ona chce jeść wrrrr
Oj to się za chwilkę nasłucham plusów i minusów :))
największy minus wózka - trzęsie cholernie na dziurach i budka uderza przy trzęsieniu o rączki wózka a do tego kółka wydają taki metaliczny dźwięk wrrr . X-lander przy nim mówił to wysokiej klasy limuzyna ha ha ha
Lady nie wiem czy kazda ale moja parasolka i te ktore maja moje najblizsze znajome jednak tak.. zero amortyzacji a dziecku na nierownosciach glowa odksakuje... ostatnio jak dziewcyzna szla z dzieckiem przez brukowana uliczke to dzieckiem tak telepalo ze az mi zal go bylo
Ania tzn może nie podskakuje jej głowką ale wyczuwam pod rączkami, że to twardy wózek... spała bez problemu godzinkę na spacerku :)) Jenak x-lander to rewelacja :)
to mnie pocieszyłyście :)) czyli nie jest najgorzej z moim zakupem :P mam jednak na oku jeszcze chicco ct 0.1 w kolorze vertigo i jak się uda to ją będę kupowała :) a potem sobie dzieci narobię i będę je woziła :)) jestem uparta i brnę do tego celu jaki sobie na początku postawiłam :)
A ja mam quinny buzz wielofunkcyjny (gondolka, spacerowka i fotelik w jednym ze wszystkimi foliami, budkami, moskitierka itp.). Jestem z niego bardzo zadowolona. Gondola wcale nie jest mniejsza od np. mutsy, choc slyszalam juz nie raz opinie, ze quinny maja malenkie gondole. Jednak jest to wozek dobry dla dzieci urodzonych zima, gdyz szybciej mozna przesiasc sie na spacerowke. Spacerowka nie ma regulowanego oparcia, jednak dla mnie nie jest to przeszkodaa. Mozna ja cala ustawic pod katem wygodnym dla dziecka a takze jest regulowany podnozek. Stelaz jest lekki. Moj chlop wazyl i wychodzi ok.6 kg, wiec z powodzeniem mozna go nosic bez wiekszego wysilku, gondolka razem z dzieckiem juz troszke wiecej wazy :). Jedyny mankament to to, ze kiedy pada snieg (a wychodzimy z synkiem w kazda pogode na spacerki) to ten snieg wkreca sie w podwojne koleczko i trzeba sie lekko wycofac, zeby ten sniezek wylecial. To chyba wada kolek piankowych, ale dwa kolka z tylu sa pompowane. Wozeczek jest bardzo skretny i lekko sie prowadzi, a ja jestem z niego tak czy inaczej zadowolona i nie zamienilabym go na zaden inny :)
netka też chciałam ten wózek kupić ale cena nie dla mnie :( rodzaj spacerówki jaki w tym wózku zastosowali jest podobny do tego, który miałam 13 lat temu - wkleję zdjęcie jak dopadnę aparat :)
Mój M okazał się jednak nieugiętym ... Z Chicco wstrzymujemy się na razie - M przeraża właśnie brak amortyzacji - jednak nie powiedział ostatecznie NIE - zobaczymy ... Jednak duże pompowane łożyskowe koła z amortyzacją i centralnym hamulcem linkowym są niezastąpione. Do naszego TAKO chcemy dokupić parasolkę przeciwsłoneczną
Izunia co do parasolek p/slonecznych - kolezanka kupila "firmowa" do swojego wozka i okazalo sie ze jest identyczna jak ta moja 'no name' za 1/3 ceny :P
Ania jaka jest ta Twoja parasolka ?? Oj Lady poznałaś mojego M - uparciuch, ale ja większy i jak pisałam wcześniej to tylko kwestia czasu - jestem cierpliwa do czasu ;D