Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny Ty to masz nicka jak stworzonego do tego wątku :)
Teraz na topie mamy dynie z ogródka
Wcześniej wyrzucałam 3/4, bo stare przeterminowane już były. Teraz mam więcej i miejsca i kasy w portfelu :)
rzeczytałam 'dynie z ogórka' i już miałam prosić o przepis...
A co do kosmetyków, to ja mam od jakiegoś czasu manię, że dopóki nie zużyję tych co mam, to nowych nie kupuję. Wcześniej wyrzucałam 3/4, bo stare przeterminowane już były.
My piersi kuraka mamy cały czas po 13/14zł teraz. A Mąż mi właśnie mówi, że w jednym sklepie firmowym niedawno kupił za 11z hakiem.
ale z tego co rzuciłam okiem to masło JEST tańsze
Ale chyba rozsądniej jest spojrzeć jak wyglądają ceny w stosunku do danego miesiąca rok temu.
hehe, skoro rozczytałam to nie bledną. No dziewczyny no wkleję Wam dowód zaraz to se porównacie czy nie bledną. Jakiś tam pewnie poziom bladości osiągnęły... Ale ciężko mi ocenić czy tak się wydrukowały bo drukarka miała tusz słabszy czy może to czas tak na nie zadziałał.Nie no trochę się śmieję teraz.
mangaa, a ty z tych co to sie w 200zl/tyg na zarcie mieszcza? bo juz sie pogubilam;-P
Moycia to especially for You :* to są z 2013---> LINKI żeby nie było że traktujemy je z jakimś specjalnym namaszczeniem ---> LINK