Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a na noc po co tyle zakładasz ? żeby nie przesikała się Gosia ? :)
Ja nogdynie klade NA kieszonkewkladu, bo dziecku jest wtedy mokro.
JA, która jeszcze do nie dawna nie dopuszczała takiej opcji...
Ostatnio po głowie chodzi mi pomysł, aby kupić ze 2 takie kieszonki na początek. Po prostu,żeby przekonać się, jak ja i Wojtek odnajdziemy się w temacie.
Bo szczerze powiem,że słabo widzę niemałą początkową inwestycję w wielo, jeśli miałoby się okazać,że nie dajemy rady...
mokro mojej Gośce nie przeszkadza i jej tyłek lepiej wygląda po nocy w wielo niż w jednorazówce.
Najtaniej wychodzą otulacz+tetra
a mogę mieć tylko jeszcze prośbę o podlinkowanie otulaczy ?
Ostatnio po głowie chodzi mi pomysł, aby kupić ze 2 takie kieszonki na początek. Po prostu,żeby przekonać się, jak ja i Wojtek odnajdziemy się w temacie.
Bo szczerze powiem,że słabo widzę niemałą początkową inwestycję w wielo, jeśli miałoby się okazać,że nie dajemy rady...
piszesz "jeśli" to znaczy, że rzadko używasz po raz drugi ?
A myślicie, że to dla dziecka (tzn uczucie suchości) jest ważne?
Teo co do kieszonek to powiem ci tak zę 5 to troszkę mało, tzn na poczatek ok, zeby poćiwczyc, przywyknąc.
bladykot: Najtaniej wychodzą otulacz+tetra
hmm ale właśnie patrzę na All i to otulacze drogie...
dużooo droższe od kieszonek
to czemu piszesz, że najtaniej wychodzi ?
Bo tak jest, zainwestujesz w maks 3, 4 otulacze i 20,30 tetrówek, które są bardzo tanie i tyle, zamykasz się w 250, 300 zł i jesteś urządzona do końca pieluchowania.
Ale przecież kieszonek można używać również jako otulaczy :-)
No chyba, że dzieciaczek zrobi kupke tak, że otulacz tez sie pobrudzi.. co u nas niestety było zmora jakię s 2 miechy temu.. bo teraz kupka w sumie zostaje zwykle na samej tetrze.
tylko po to, żeby się przekonać czy dziecko w ogóle zaakceptuje wielo ?
Myslę ze Ninka zaakcpetuje to bez problemu.. gorzej jak ty to zniesiesz :)
z pytam o to, co Sushi napisała bo mam w domu ok 20 pieluch tetrowych
więc jakby je można było w te kieszonki wsadzać to było by spoko
z pytam o to, co Sushi napisała bo mam w domu ok 20 pieluch tetrowych
więc jakby je można było w te kieszonki wsadzać to było by spoko
Magdalena nie słyszałam o czymś takim jak kieszonki typu Flip. Flip jest otulaczem, a kieszonka kieszonką, a to zupełnie dwie różne rzeczy.
Kurcze, jakoś sceptycznie jestem do tego nastawiona, bo kieszonki mają krój już wyprofilowanej pieluchy,
Madzia, i dopiera sie wszystko?
I ładnie pachnie?
Bo ja cholera wszytsko biorę w praniu normalnym 40 st i trwa to koło 2h..