Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
więc jedna kieszonka to ok 4-5 godzin
po prostu na mój prosty chłopski rozum chyba za długi kontakt z bakteriami z siuśków.
Hmm, jak tak Was czytam, to się zastanawiam - nie boicie się bakterii z siuśków po np. dwóch godzinach?
Brom, ale jednak mysle, ze to dotyczy jakiegos odsetka dzieci ze sklonnosciami. Na pewno dobrze, ze o tym piszesz i wyczulasz.
[/quote][quote=TEORKA]też tak myślę, poza tym lepiej moim zdaniem zbadać raz na jakiś czas mocz niż zmieniać pieluchę po każdym siku bo anuż dziecku siuśki zaszkodzą
Hmm, no nie zgodzę się.
Ile z nas, "dorosłych dziewczynek" też ma problemy z zakażeniami?
Drugie co mnie zastanawia, ze podczas kilka krotnego zmieniania wkładów,zawsze ta pielucha jest suchutka?
substancja żelujaca, ktora czesto wylazi z pampka i wlazi w cipcie na przyklad.
I w ogóle te pieluszki jak wyciagam z prania to pieknie pachna i sa bialusieńkie ale jak juz wyschna to taki dziwny maja zapach :/
ja sobie przy noworodku raczej ich nie wyobrażam
Madzia, Ty naprawde zauwazylas ze z Pampka "wychodzi" ten zel?
Tak wyglądała moja pieluchowa przygoda ;)
ja sobie przy noworodku raczej ich nie wyobrażam
Moje dziecko chyba robiło mega dużo sików. Rano to by można wykręcać.
Młody sygnalizuje nam kiedy ma mokro - klepie się po pieluszce pokazuje na chusteczki i żąda przebrania - żadne z dzieci mając niespełna półtora roku nie umiało tego i mu zwisało bo w pampersie nie czuło po prostu - więc myślę że Nati szybciej przesk0oczy na nocnik czy kibelek - zobaczymy