Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zaraz, chyba że tak jak ja suszysz przed wrzuceniem do wiadra? tylko ja suszę (tzn same się suszą, powieszone) uprzednio wypłukane pieluchy.
Pewnie więcej będzie tego prania jak zaczną jeść stałe pokarmy.
[/url]

takich siuśkó trochę jak u chomika, ale ujdzie
Nie wiem mi tam to nie przeszkadza, bo wiadro i tak zamknięte jest a i olejek robi swoje.

[/url]
bo gdzieś mi się obiło, że wkładacie tam później tetrę?
]wkładacie tam całą tetrę? Bo wg mnie to trochę dużo na Kubinową pupę

Boje się również, że przez to dostanie jakiegoś zapalenia czy czegoś tam.
[/url]

PULa nie można z kwaskiem cytrynowym prać i nie powinno się w temperaturze wyższej niż 60 stopni,
zapieramy i jakoś z tym idzie żyć
jak się cieszę, że to minęło :)

Ale prałaś z kwaskiem (w jakiej temp.)? Czy na 90 stopni ze zwykłym detergentem? Czy prałaś na 90 stopni z kwaskiem?
jedno opakowanie "kuchenne", nie wiem, ile dkg tam jest.

Penny na Twoją odpowiedzialność ok?

Na wielorazowkach to raczej nie mozna dlugo czekac na zmiane, bo od razu odparza....?.....
a co ile zmieniasz pieluchę ? 

a może dlatego że nie daję mu tych bibułek jednorazowych? Czy jak to się tam zwie;) Zmieniam mu dość często, powiedziałabym że częściej niż w pamperach. Czaesm jak siknie to nawet godziny ich nie ma. Powiedzmy max 3 godziny ma taką pieluchę. A pampers jednak i 12 daje radę
Chyba jeszcze nie ogarniam tematu;) Ale już mam cały zestaw (no tylko bez tych bibułek) i docelowo to i na noc będą wielorazowe;)
[/url]
Potem gdy dziecko jest już mobilne to i trzy pewno by mu nie przeszkadzały.
2 wkłady to max.standardowe ubranka są mało kompatybilne z wielorazówkami, tzn. zwłaszcza body (za krótkie w kroku, trzeba mocno naciągać, żeby zapiąć) albo spodnie takie ze sztywniejszego materiału. Wygodniejsze są rajstopy, getry, panty albo spodnie dresowe