Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I co robicie żeby w łazience tak siuśkami nie śmierdziało? Wiadro zamykane mam, ale dalej czuć
co jest najlepsze na początek - kieszonkowe, czy może te z wkładem wewnątrz?
Czy może w ogóle na początku (przez jakiś czas) bez wielorazowych bo nie wyrobię?
Czy może w ogóle na początku (przez jakiś czas) bez wielorazowych bo nie wyrobię?
Ktoś pisał tutaj, że prasowanie zmniejsza chłonność tetry. Wyszłam z założenia, że innych wkładów pewnie też- sprawdziłam jeszcze organoleptycznie, czy mi w rękę miękko i stwierdziłam, że bez sensu się zajeżdżać prasowaniem. Jeszcze zrezygnowałabym z wielorazówek... Zaczynałam przygodę z wielo, jak Ninka miała 2 m-ce. Nie wiem, jak z pieluchowaniem noworodków- czy trzeba prasować, czy nie... Czy prasujecie te wklady albo tetry?
ciekawy pomysł, jutro spróbuję :) Może faktycznie to wkłady się "zapchały", właściwie to ostatnio mam dłuższą przerwę w wygotowywaniu ich, więc może trzeba je porządnie odtłuścić. polecam wypłukanie wszystkich kieszonek w płynie do mycia naczyń a potem dokładnie w czystej wodzie - to je odtłuści i problem powinien zniknąć
czy któraś z Was używa chusteczek wielorazowych zamianst nawilżanych?
Nie wiem, czy to dobry wątek, ale zapytam, czy któraś z Was używa chusteczek wielorazowych zamianst nawilżanych? Jakie doświadczenia?
mi mama zrobiła z flanelki