Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlatego jak nie chciałam dziecka, to przestrzegałam wszystkich zasad. Skok jest w cyklu tylko jeden. Temperatura później może być jeszcze wyższa. Jeśli zinterpretujemy cykl zgodnie z regułami, nie można się pomylić. Przykład takiego wykresu (ciążowy w dodatku) jest w zeszycie ćwiczeń PSNNPR. W metodzie angielskiej każdy ze wskaźników interpretuje się oddzielnie, więc nawet jeśli, to gdy nie będzie S śluzu i/lub szyjki i tak nie kończymy fazy płodnej.
niestety "pierwszy skok" nie spełnia warunków skoku
no nie wiem jak w niemieckiej ale w rotzerze wystarcza by 4rta temp była też ponad linią pokrywającą
Ale nie ma różnicy 0,2 stopnia co jest wymagane do zaliczenia skoku. u mnie to dyskwalifikuje skok.
Ja się po prostu nie zgadzam z tym o czym piszesz, że jest podwójny skok.
Bj już po skoku i to ma być skok, który można pomylić z owulką? To żaden skok a zakłócenie temperatury. Sprawa nr dwa to kwestia średniej długości cyklu u danej kobiety. Jeśli zwykle skok jest od 15-20 dc to gdy nagle tempka skacze ok 10 dc to by mnie już zastanowiło. Jeśli podchodzi się do sprawy obserwacji rzetelnie, nie da się pomylić skoku z zaburzeniem, zbyt wiele jest markerów które trzeba brać pod uwagę.