Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja słyszałam że Biedrona jest zakupoholiczką i straszną plotkarą. ale oczywiście pytam, nie rozpowszechniam plotek.
VICKY ha ha ha to masz złe ploty bo Ja to chyba tutaj z tego co widzę najmniej kupuję swojemu dzieciakowi i sobie :))
Na zakupy idę z obowiązku jak każdy a nie zawsze z przyjemności ...
Zresztą gdybyś dobrze czytała to byś widziała, ze Ja jako Ja najmniej zamieszczam fotek z szaleństw zakupowych :)) i chyba w to, że taka plotka idize nie uwierzę :))
plotkarą nie jestem bo nie przekazuję dalej plotek ale zatrzymuję i wyjaśniam :))
ale spoko Bidroneczko gdyby to jednak okazało sie prawdą, bo jednak SAMA piszesz że lubisz zatrzymywać pltoeczki to podpowiem Ci fora dla Ciebie to pudelek.pl i plotek.pl i inne tym podobne slodkosci. tam to dopiero mozesz sobie pozatrzymywac ploteczki z czystym sumieniem.
No i masz - wyszło na to, że Ja plotkuję :)) a tutaj tylko zapytałam z ciekawości o to co usłyszałam he he he i nie muszę bezpośrednio u osoby której to dotyczy bo wystarczy, ze do Was zaklikam na ogóle i jest już burza ha ha ha
Vicky z plotkowaniem to pod zły adres trafiłaś i nie ma potrzeby w złości mnie tam odsyłać...
Widać jest się lepiej postrzeganą osobą jeśli nie pisze się prawdy a kłamie się i na dodatek podlizuje i przytakuje na wszystko co poniektóre osoby piszą... typowe netowe wazeliniarstwo !!!
jak ktoś nie ma swojego życia zbyt ciekawego to wkłada paluchy w cudze..tylko współczuć.. a może polecić jakieś hobby?;_
--