Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
We wcześniejszych komentarzach bewe postawiła zarzut, że osoby znajace model creightona nie bardzo chcą dzielić się zdobyta wiedzą.
Nie wiem właśnie czemu Bewe uważa, że nie pomagamy, czyżby sam o coś pytała i została odprawiona z kwitkiem? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć
moim zdaniem napro to wciąż niszowa sprawa, dlatego lepiej zwracać sie do konkretych osób niż pytać ogólnie na forach
by samemu zacząć stosować CrM.
Czy doczytałaś, że ja nie zamierzam stosować modelu Cr.?
Bo kto ma wiedzieć, że akurat Ty jesteś tym zainteresowana, jeżeli nie pytasz WPROST to nie oczekuj, że ktoś czytając w Twoich myślach udzieli Ci informacji. Stwierdzam po prostu, że bardzo trudno wydobyć od stosujących info o oznaczeniach śluzu
jeżeli nie pytasz WPROST to nie oczekuj, że ktoś czytając w Twoich myślach udzieli Ci informacji.
Jak mnie coś interesowało, to pytałam - prywatnie, nie na forum!
A teraz kolejny raz przekonuję się, że ani tutaj na forum ani na żadnym innym nie zadałaś pytania dla zaspokojenia ciekawości i masz pretensję, że jakiejś informacji nie ma
Niektóre typy śluzu należy zobaczyć na zdjęciach, filmie by móc prawidłowo zapisywać swoje obserwacje.
ej, jeszcze jedno pytanie: w Lublinie lekarz napro zleca test na nietolerancję Imu Pre50 (wysyłany do Poznania), a jak jest w Wawie?
Dr Barczentewicz odpada dla mnie ze względu na wczesniejsze wpisy!!!! jak można swojej pacjentce wystawić opłate za odpowiedź na maila! jestem w szoku.
ehhh może źle napisałam nie zniechęcił mnie twój wpis na tyle żeby z dr B z powodu niego zrezygnować;) i tak Lublin mam najdalej, chce wybrać miedzy krakowem i warszawą ale sam fakt utrudnionego kontaktu i tych pieniędzy za odpowiedź tylko mnie utwierdził. Nie chciałam nikogo zniechęcić moim wpisem
zastanawiam się też nad dr Klimasem... powiedzcie czy dużo wczesniej trzeba się umówić na wizytę u niego?
Największy problem, że dr K przyjmuje tylko raz w tygodniu - środy i to tylko w godzinach popołudniowych.